پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389 1:22 PMخبرگزاري فارس: دبير هماهنگى مناطق آزاد گفت: تاسيس بانك در مناطق آزاد با يك هشتم سرمايه سرزمين اصلى تصويب شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومي سازمان منطقه آزاد قشم، حميد بقايى در اين ارتباط اظهار داشت: از اين پس جذب سرمايهگذارىها خصوصا سرمايهگذارىهاى خارجى به عنوان مهمترين شاخص در ارزيابى عملكرد مديران عامل مناطق آزاد به شمار مىآيد.
وى افزود: دولت دهم حمايت خود را از مناطق آزاد به بهترين شكل ممكن انجام داده و تقريبا تمام مطالبات اين مناطق با نظر موافق هيئت دولت همراه بوده است و براساس همين توجهها در برنامه پنجم توسعه حدود اختيار مديران مناطق آزاد گسترش يافته و بايد از اين ظرفيت استفاده كرد.
دبير شوراى هماهنگى مناطق آزاد و ويژه اقتصادى اضافه كرد: با توجه به حمايتهاى صورت گرفته انتظار از عملكرد و كاركرد مديران مناطق بسيار بالا است و همواره از آنها مىخواهيم جذب سرمايهگذاران در اولويت برنامههاى خود دنبال كنند تمام وقت مدير عامل بايد صرف مذاكره با سرمايهگذاران شود.
معاون رئيس جمهور تصريح كرد: تاسيس بانك در مناطق آزاد با يك هشتم سرمايه سرزمين اصلى تصويب شده است و اين وظيفه مناطق است كه نسبت به جذب سرمايهگذارىها در اين حوزه اقدام كنند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگى، صنايع دستى و گردشگرى گفت: بايد گوش به زنگ باشيم و از تغييرات جهان به نفع خودمان بهره ببريم، وقتى گردشگرى در مصر به حد قابل توجهى تنزل كرده بايد درصدد باشيم تا هوشيارانه از اين فرصت استفاده كنيم و با معرفى ظرفيتهاي گردشگرى كشور گردشگران را به جاذبههاى تاريخى و طبيعى ايران جلب كنيم.
بقايي تصريح كرد: بحران در خاورميانه باعث خروج بسيارى از سرمايهگذارىها شده است مديران عامل مناطق آزاد ايران بايد با اجراى راهكارها و سياستهايى اين سرمايههاى سرگردان را به سمت مناطق تجارى و صنعتى كشور جلب كنند.
انتهاي پيام/غ30/ع