پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389 1:19 PMخبرگزاري فارس: رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس گفت: تمامي كلاسهاي تخريبي و غيراستاندارد كشور طي سه سال آينده بازسازي ميشود.
مرتضي رئيسي چهارشنبه شب در حاشيه بازديد از مدارس غيرمقاوم و آسيب ديده از زلزله اخير در شهرستان فهرج در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: از سال 85 تاكنون با اعتبارات دولت كه در اختيار آموزش و پرورش قرار گرفته، تقريباً 50 درصد كلاسهاي تخريبي مناطق فهرج و ريگان جمعآوري و بازسازي شده است.
وي تصريح كرد: بازسازي مدارس كشور طي سالهاي اخير در تاريخ آموزش و پرورش بيسابقه بوده و مدارس مستحكمي نيز در دو شهرستان فهرج و ريگان در استان كرمان ساخته شده است.
رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور خاطرنشان كرد: اميدواريم طي دو سال آينده تمامي كلاسهاي تخريبي و غيراستاندارد در شهرستانهاي ريگان و فهرج و همچنين سطح كشور به ويژه در مناطق محروم روستايي جمعآوري و بازسازي شود.
معاون عمراني وزير آموزش و پرورش بيان داشت: بر اساس تصميم دولت و مصوبه مجلس شوراي اسلامي در قالب برنامه پنجم توسعه كشور، طي سه سال نخست برنامه پنجم توسعه كشور در سالهاي 90 تا 93 در سراسر كشور تمامي كلاسهاي خشت و گلي و تخريبي كه با استانداردهاي روز فاصله دارند، بازسازي ميشود.
رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور با حضور در بخش نگين كوير شهرستان فهرج از مدرسه كانكسي روستاي حسينآباد خدابنده اين بخش بازديد كرد.
رئيسي همچنين در جريان بازديد از مدرسه راهنمايي شبانهروزي پسرانه روستاي نعيمآباد، دبيرستان دخترانه شبانهروزي آسيه و مدرسه محمد الدوره فهرج با دانشآموزان اين مدارس به گفتوگو نشست.
تعداد زيادي از مدارس شهرستانهاي ريگان و فهرج بر اثر زلزله آذر و ديماه سال جاري به علت عدم برخورداري از استانداردها به شدت آسيب ديد.
انتهاي پيام/ز30/ع*