پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389 1:17 PMخبرگزاري فارس: وزير جهاد كشاورزي گفت: نگاه دولت به تمام نقاط كشور نگاهي عدالتمحور است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اليگودرز، صادق خليليان عصر چهارشنبه در جلسه شوراي اداري شهرستان اليگودرز گفت: مسئولان و هيئت دولت نگاهشان به تمام نقاط كشور نگاهي عدالتمحور است.
وي افزود: در گذشته بيشتر به شهرهاي بزرگ و توسعه آنها توجه ميشد اما در دولت عدالتمحور نگاه به همه نقاط و خدمترساني به همه مردم در سرلوحه كارها قراردارد.
وزير جهاد كشاورزي گفت: از سال 90 ايجاد فرصتهاي شغلي و كاهش بيكاري در دولت با جديت دنبال ميشود تا اين معضل از كشور ريشهكن شود يا كاهش يابد.
وزير جهاد كشاورزي در ادامه به قانون هدفمند كردن يارانهها اشاره كرد و اظهار داشت: اين طرح با حمايت مردم و درايت دولت تاكنون به خوبي اجرا شده است كه نشان از اقتدار انقلاب و نظام ما دارد.
حجتالاسلام يدالله حقيان امام جمعه اليگودرز نيز خواستار توجه بيشتر و جديتر مسئولان خصوصاً در بخش اشتغال و كاهش بيكاري با توجه به اين منطقه شد.
در ادامه نماينده مردم اليگودرز در مجلس نيز از اخذ مجوز براي ساخت راهآهن ازنا به اصفهان از مسير اين شهرستان خبرداد و افزود: اين طرح به زودي اجرايي ميشود.
حجتالله رحماني همچنين خواستار ايجاد بيشتر صنايع كشاورزي و پرداخت حق مردم به خصوص افرادي كه از طرح قمرود زيان ديدهاند، شد.
در ادامه مهدي وفاييمقدم فرماندار اليگودرز نيز با اشاره به اينكه 54 درصد از كل راههايي كه در استان راه شكافي نشدهاند، در اين شهرستان است خواستار توجه بيشتر هيئت دولت به اين شهرستان و رفع مشكلات آن شد.
انتهاي پيام/ي30/ع*