عتیقه ۲۰۰ میلیونی!


نمایشگاه بعدی دو طبقه است. صاحب مغازه پیرمردی خوش‌رو است و با علاقه به سوال‌ها جواب می‌دهد. نمایشگاه پر از ماشین‌های مدل بالاست و گران‌ترین‌شان بنز s500 است و حدود ۳۴۰ تومان قیمت دارد.

پیرمرد که خودش تویوتا کمری دارد از بازار فروش ماشین راضی نیست و با گلایه می‌گوید: یک سال است بازار کساد است. امیدواریم این ماه رونق بگیرد.

از بعضی مشتری‌ها دل خوشی ندارد و می‌گوید: خیلی‌ها جنبه سوار شدن ماشین‌های مدل بالا را ندارند و برای مردم مزاحمت ایجاد می‌کنند. گاهی حتی وسط خیابان پارک می‌کنند که پز بدهند.

بنز عتیقه‌ای در طبقه بالای نمایشگاه وجود دارد. پیرمرد صاحب نمایشگاه می‌گوید: بیشتر از یکی دو نمونه از این مدل ماشین در ایران پیدا نمی‌شود. این ماشین پدرم بوده که حدود ۸۰-۷۰ سال پیش وارد کرده است. اگر کسی ۲۰۰ میلیون بخرد می‌فروشم، چون کلکسیون‌دارها می‌خرند. تا ۱۲۰ میلیون تومان هم مشتری داشته است.