پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389 7:26 PMخبرگزاري فارس: استاندار همدان گفت: تغييرات در فوتبال امري طبيعي است و در همين راستا صوفي را من به هيئت مديره پيشنهاد كردم كه ساير اعضا نيز پذيرفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، كرم رضا پيريايي سهشنبه شب در مراسم معارفه سرپرست جديد باشگاه پاس همدان در جمع خبرنگاران و بازيكنان تيم پاس اظهار داشت: من مسئوليت اين انتخاب را ميپذيرم، البته صوفي هم بايد بيشتر وقتش را به باشگاه پاس اختصاص دهد و خودم نيز از اين به بعد بيشتر نظارت ميكنم.
وي ادامه داد: با وجود مسئوليت، شايد من خيلي نقشي در پاس نداشته باشم اما اطمينان دارم كه پاس با وجود بازيكنان با استعداد، مربي با تجربه و سرپرست جواني كه در زمان تصدياش در هيئت فوتبال، وضعيت فوتبال همدان ارتقا پيدا كرده و عنوان شهر فوتبال را به خود اختصاص داد، ميتواند به جايگاه واقعياش بازگردد.
رئيس هيئت مديره باشگاه پاس همدان خطاب به بازيكنان اين تيم گفت: رقابت در جدول حساس است و اگر نتيجه مسابقات معادل بازي زيبايي كه ارائه ميدهيد بشود، نه تنها تيم سقوط نخواهد كرد، بلكه جايگاه مناسبي نيز در جدول پيدا خواهد كرد.
وي تصريح كرد: من، صوفي و افتخاري، نقش تداركات ياوري را داريم، چرا كه تيم بايد در اين ده هفته نتيجه بگيرد.
پيريايي خاطرنشان كرد: در آخرين جلسه هيئت مديره كه در ساعت 7 صبح دوشنبه برگزار شد، من به خودم، حاجيبابايي، افتخاري و سايرين گفتم كه هيچ كس نبايد در بحث فني وارد شود و فقط ياوري ميتواند در اين زمينه نظر دهد.
وي با اشاره به اينكه تراز مالي سال 89 پاس از همه سالهاي قبل بيشتر بوده، عنوان داشت: پرداختيهاي صورت گرفته به پاس قابل ارائه است كه بر بالاتر بودن ميزان آن نسبت به سالهاي قبل، دلالت دارد.
پيريايي در مورد قطعي شدن انتخاب مديرعامل باشگاه پاس گفت: بعداً و بر اساس عملكرد صوفي در اين باره تصميم ميگيريم كه كسي ديگر مديرعامل شود يا خود ايشان.
وي با تقدير از تلاشهاي مرادي، استاندار سابق همدان اظهار داشت: با اينكه بيش از يك سال از حضور من در استان ميگذرد، همواره در مورد مرادي در همه محافل ذكر خير او را كردهام.
رئيس مجمع باشگاه پاس با اشاره به نظم و جديت ملاحي در كار تصريح كرد: برخي اوقات تغييرات در فوتبال بايد اتفاق بيفتد و اين امري كامل طبيعي است، چون نتيجه هفتگي ثبت شده و نتايج حاصله جمعبندي ميشود.
وي ادامه داد: اي كاش نتايج امور اجرايي و اداري استان نيز، مثل فوتبال بود و هفتگي ارزيابيها صورت ميگرفت.
پيريايي با بيان اينكه در اين مدت خيلي تحت فشار بوده است، عنوان داشت: شايد برخي از رسانهها در شرايط بد تيم، پا را از گليمشان فراتر گذاشته باشند كه اشكالي ندارد، اما نميگذاريم هر كسي هتاكي كند.
وي خاطرنشان كرد: هر كس به گذشته برگردد، حاشيهسازي كرده و نه برگشت به گذشته داريم و نه انتقاد از گذشته.
استاندار همدان با تاكيد بر شايستگي همدان جهت انتقال پاس به اين شهر گفت: مرغوبترين انتقال به همدان صورت گرفته كه نشانه لياقت همدان بوده است، چرا كه سابقه پاس در فوتبال كشور مشخص است.
وي با اشاره به اينكه براي حضور در معارفههاي بسياري از مديران استان، به سبب مشغلههاي زياد حضور نمييابد، اظهار داشت: باشگاه پاس به حدي براي من اهميت دارد كه در مراسم معارفه سرپرست آن حاضر شدهام.
پيريايي در خاتمه با تشكر از حاجيبابايي به پاس حضور در هيئت مديره پاس بيان داشت: حاجيبابايي بهترين مشاور براي من بوده است.
انتهاي پيام/ج10/ع