انرژي ذهني يا تخيل هدايت شده

خب قول داده بودم ابتدای این درس از ترس بگم !!

بعضی ترسها صیانت از نفس است! مثل چی ؟؟؟

مثل: ترس از شیر،پلنگ ، مار ،رطیل ،عقرب،زن و مادر زن و جاری و جارو و...! که ترس از اونها نشانه سلامت روان است !! و برای حفظ جان لازم است .

اما بعضی ترسها صیانت از نفس و جان نیست ! مثل چی ؟؟

مثل:ترس از بلندی ، تاریکی ، و از همه بدتر! ترس از سوسک و ملخ و موش و  ...

راه مقابله با اینگونه ترسها ، فقط و فقط مواجهه است .!

واقعا مصیبت نیست ؟ خانم چهل سالشه !از سوسک می ترسه !!! راه مقابله ! مواجهه است .! جلوش وایستین ! بلرزین ولی تکون نخورین ! سوسکه داره به طرف شما میاد ! تکون نخورین !! داره میاد بالا !!! وای ! های !! تکون نخورین ! البته بلرزین اما تکون نخورین !! شاید یکی بگه آقای آباد !! من نمی ترسم ، ولی چندشم میشه ! خب منم میگم نترس ، نگفتم که باهاش ازدواج کن !!!وقتی رسید به صورتتان با کف دست ؛ بکشیدش !!!و تمام !

راه حل ترس از تاریکی ، حرف زدن در جلوی جمع ، ترس از آب استخر یا دریا و .... همه فقط مواجهه است .اگر کسی را می شناسید که  وسواس داره ! اونهم فقط یک راه حل داره !!در صورت نیاز : سوال کنید تا راه حل اونو براتون بگم ! اما ادامه درس :

ممکنه سوال بشه  که آقای آباد ما بالاخره نفهمیدیم که هدف چیه ؟ تلقین چیه ؟ و دعا چیه ؟و ارتباط میان آنان چگونه است ؟

جواب :

اهداف : خواسته های واضح و روشنی بود که گفتیم بهتره مکتوب بشه ، و زمان رسیدن به آن معلوم باشه .ضمنا دو مدل هدف داریم :

اهداف ايجادي : مثل سفر خانه خدا ، ازدواج با يك شخص باايمان ، شفا ، شغل و 000 كه تلاش ذهني مقدم بر تلاش جسمي است . مثلا هر کس دلش میخاد بره ، خونه خدا ، عکس کعبه را باید به دیوار اطاقش یا در مسیر خودش به دیوار بزنه ولی در جهت تحققش هم تلاش کنه .

اهداف غیر ايجادي :مثل فراگيري يك خصلت اخلاقي ،و یا مهارت خاص مثلا خوش نویسی و ...كه تلاش جسمي مقدم بر تلاش ذهني است ، مثلا شما نمی توانید با تلقین خط خودتان را زیبا کنید ،تلقین کنید خط من زیباست ، خط من زیباست ! شب بخوابین و صبح بیدار بشین ، یهو خودکار را وردارین  ، ببینین که نستعلیق میباره !!!اول دست به قلم و بعد در ذهن اطمینان داریم که خطمان زیبا می شود .

تلقين : بيان و اندیشیدن به خواسته هاست البته با نگرشی مثبت به زمان حال .  در دين اسلام  سفارش به تلقين شده است  :

1- من تفاقر افتقر : هر كس اظهار فقر كند فقير مي شود .

2- ان لم تكن حليماً فتحلم : اگر بردبار نيستي خودت را به بردباري بزن .

دعا : با تلقین به یقین میرسیم وباعث میشه که با اطمینان درخواست کنیم که میشه دعا .

شاید کسی سوال کنه که واقعا میشه ؟!! من که فکر نمی کنم !!!!

فقط همین را بدانید که اگر یک نفر با این قوانین توانسته به هدفش برسه ، ماهم میتوانیم : 

(so can you, so can I  and so can I , so can you )

پائولوكوئيلو میگه : هر گاه هدفي را اختيار مي كنيد تمام ذرات هستي و كائنات بسيج مي شوند و

عاشقانه  به كمك شما مي شتابند تا شما را در رسيدن به آن هدف ياري دهند به شرط انكه آن هدف

پشتوانه معنوي داشته باشد .

در مسیر پر فراز و نشیب زندگی ، انسان در حالات روحی متفاوتی قرار می گیره ، گاهی اتفاق می افتد

که گریه می کند و گاهی خنده !اما ملتفت باشید در جاده موفقیت یا توفیق بندگی خدا گریه و خنده هم

راه و رسمی داره  !!!   ما گریه خوب داریم و گریه بد!!

گريه خوب : گريه ايست كه به دنبال یک غصه است و وصل به آسمان است که با ارزش و خوبه . مثال :

بابام فوت کرده !! گریه میکنم که چه امانت بزرگی بود که قدرش را ندانستم .اما این تاثر باعث تحول

میشه ! باعث میشه آگاه بشم و قدر امانات دیگرم را بدونم .

گریه بد : گریه ای است که بدنبال یک غصه است ولی وصل به زمينه !که  بي ارزش است . مثال : داره

گریه میکنه ! اگر زمين حسن آقا را پارسال خريده بودم !امسال دوبرار بود !

حالا  خنده خوب و خنده بد دیگه چیه ؟:

اينكه با هم بخنديم ، خوبه اما اینکه به هم  بخنديم بده !!! خب مثلا؟؟؟

دور هم نشستیم و اشاره به دماغ حسین آقا : هو ، دماغشو ، خرطوم فیله ! ها ها هاا

یا جک داریم میگیم :ترکه چی گفت! یا رشتیه چه کار کرد! ویا قزوینیه ...! ها ها ها

اینا همش تمسخر دیگران است و در قلمرو خنده بد است ....

اما اگر بشه با بهانه دیگری خندید و یا با هیچ بهانه ای خندید ، آثار و فواید زیادی داره . میگن پیامبراکرم

(ص)، همیشه لبخندی بر لب داشتن و مومن هم ،همیشه گشاده رو و بشاش است.

در مسير تحقق اهداف و خواسته ها بايد مراحل زير را رعايت كرد :

مرحله اول ایجاد ( be ) : در اين مرحله اهداف را معين مي كنيم .

مرحله دوم ، انجام  (do )  : بسته به نوع هدف با تلاش ذهنی و جسمی بارورش می کنیم .

مرحله سوم ، داشتن  ( have )  : رهايي و داشتن است .

مثال :یک كشاورزموفق ، ابتدا تخم را می کارد( مرحله اول ) ، آب و کود را برای باروری به زمین می دهد

( مرحله دوم ) ، و بقیه مسایل را به اراده قدرتمند الهي می سپارد( رهایی و جذب ) تا سبز شود و بهره

دهد. ما نيز باید خواسته هایمان را  به مرحله رهایی برسانیم و بدست اراده قدرتمند الهي بسپاريم تا

محقق شوند .

جالبه بدونین که انسان به همه خواسته هاش میرسه ، جز مهماش !! میدونین چرا ؟ زیرا او معمولا به

خواسته های بزرگش می چسبه !

مثال : آیا شما زن و شوهری سراغ ندارین که چند ساله،  بچه دار نمیشن ؟ آیا نشده ، برن از پرورشگاه

بچه وردارن ، سه ماه بعد متوجه بشن خانم حامله است ، اونم دوقلو !!! دلیلش همین  رهایی است . تا

زمانیکه به خواسته شون چسبیده بودن ، جذب صورت نمی گرفت . همین که گفتن ولش !! بریم

پرورشگاه !! کاینات دست به کار شدن !!!