5ـ اندراس آیاتها منیر مناهیج‌الیقین بعد انطماس علاماتها مفتاح خزائن. 6ـ العرش بحاله مظهر كنوزالفرش بقاله منمم بساتین ضمائرالخلائق بازاهیرالحقائق. 7ـ نور مقلة‌الكمال مهجة صورت‌الجمال قرة‌اطباق احداق‌العشاق محلی اعناق. 8ـ عارفی الآفاق باطواق محبة‌الخلاق محیط اسرارالفرقانیه مدارالمعارف‌الربانیه.   پس ازآن كتیبه‌ای است كه درقسمت پائین آمده و نام عبدالرحمن بن سلیم معمار سازنده آن ضریح بر پایان آن آمده است: 1ـ قطب‌العالمین محیی نفوس. 2ـ العالمین جلال‌الحق والمله. 3ـ والدین وارث‌الانبیاء والمرسلین. 4ـ خاتم‌الاولیاء‌المكملین ذی‌المراتب. 5ـ والمنازل‌العلیه والمناقب والفضائل. 6ـ السنیه محمدبن محمدبن‌الحسین. 7ـ البلخی علیه تحیة‌الرحمن وسلامه. 8ـ و قد اتتقل قدس‌الله. 9ـ نفسه وروح رمسه. 10ـ فی خامس جمادی‌الآخر. 11ـ سنة اثنین و سبعین و ستمائه. 12ـ هذا ضریح من صنعة. 13ـ عبدالرحمن بن سلیم. 14ـ المعمار عفاالله عنه.   در قسمت جلوی صندوق قبر مولانا این نه بیت از دیوان كبیر او یعنی دیوان شمس آمده است: 1ـ بروز مرگ چو تابوت من روان باشد گمان مبر كه مرا درد این جهان باشد 2ـ برای من مگری و مگو دریغ دریغ بیوغ دیو در افتی دریغ آن باشد 3ـ جنازه‌ام چو ببینی مگو فراق فراق مرا وصال ملاقات آن زمان باشد 4ـ مرا بگور سپاری مگو وداع وداع كه گور پرده جمعیت جنان باشد 5ـ فرو شدن چو بدیدی بر آمدن بنگر غروب شمس وقمررا چرازیان باشد 6ـ ترا غروب نماید ولی شروق بود لحدچوبحس نمایدخلاص‌جان باشد 7ـ كدام‌دانه‌فرورفت درزمین‌كه نرست چرا بدنه انسانیت این گمان باشد 8ـ كدام دلو فرو رفت و پر برون نامد ز چاه یوسف جان را فغان آمد 9ـدهان‌چوبستی‌ازین‌سوی‌آن‌طرف‌بگشا كه های وهوی تودرجولامكان باشد