مديركل بنادر و دريانوردي سيستان و بلوچستان خبر داد:
اختصاص يك فروند بالگرد تجسس و نجات به بندر چابهار

خبرگزاري فارس: مديركل بنادر و دريانوردي سيستان و بلوچستان گفت: بندر چابهار به يك فروند بالگرد تجسس و نجات در حوزه عمليات آب‌هاي تحت حاكميتي خود مجهز شد.

سياوش رضواني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در چابهار از مجهز شدن بندر چابهار به يك فروند بالگرد تجسس و نجات در حوزه عمليات آبهاي تحت حاكميتي خود تا شعاع 200 مايلي از بندر جاسك تا مرز گوادر پاكستان خبر داد.
وي افزود: سازمان بنادر و دريانوردي با توجه به وظايف حاكميتي در امر تجسس و نجات و مقابله با آلودگي دريايي و رديابي آلودگي دريا به مدت دو سال اين بالگرد را از نيروي دريايي ارتش به خدمت گرفته است.
رضواني گفت: با توجه به اينكه 2 هزار و 800 فروند شناور باري و صيادي در شهرستان چابهار و كنارك در آب‌هاي تحت حاكميت اين اداره كل مشغول به امرار و معاش هستند، اداره كل بنادر و دريانوردي سيستان و بلوچستان در مواقع سانحه، از طريق دريا به وسيله شناور ناجي و SAR و از طريق هوا به وسيله بالگرد اقدام به نجات انسان‌هاي حادثه ديده مي‌كند كه اين خود نقطه عطفي براي اين استان و كشور بعد از انقلاب اسلامي تا به حال خواهد بود.
مديركل بنادر و دريانوردي سيستان و بلوچستان اضافه كرد: سازمان بنادر با استفاده از توان داخلي كشور اقدام به اختصاص 3 فروند بالگرد براي تمام بنادر شمالي و جنوبي كرده كه از اين تعداد يك فروند بالگرد براي بنادر شمالي و دو فروند ديگر براي آب‌هاي خليج فارس و درياي عمان است كه بالگرد اختصاص يافته به بندر چابهار در بندرعباس مستقر و بنا به درخواست بندر چابهار در هر شرايطي در مواقع ضروري به مأموريت خود ادامه مي‌دهد.
مديركل بنادر و دريانوردي زمان حضور بالگرد در مكان حادثه را 3 ساعت اعلام كرد.
انتهاي پيام/ن20/ح