پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 3:46 PMخبرگزاري فارس: فرماندار ماكو گفت: مشكلي در تحويل سوخت به خودروها در ماكو وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از ماكو، حميدرضا احمديان پيش از ظهر امروز در جمع مديران اين شهرستان اظهار داشت: مشكلي در تحويل سوخت به خودروها، اماكن، ادارهها، نهادها و واحدهاي توليدي وجود ندارد.
وي افزود: تا پايان امسال 4 ميليون ليتر سوخت در اختيار بخش كشاورزي قرار خواهد گرفت.
اين مسئول اضافه كرد: 10 ميليارد ريال براي كاهش بار ترافيكي و ايجاد معابر جديد در شهر ماكو تخصيص يافته است.
اين مسئول اضافه كرد: در اين زمينه عمليات احداث يك خيابان جديد به طول شش كيلومتر در ساحل رودخانه زنگمار از ابتداي سال آينده آغاز ميشود.
فرماندار ماكو گفت: با اتمام و بهرهبرداري از اين خيابان بار ترافيكي شهرستان ماكو به طور قابل ملاحظهاي كاهش مييابد.
وي خاطرنشان كرد: در 10 ماه گذشته در مصرف بنزين سوپر 25 درصد، بنزين معمولي دو درصد، نفت 32 درصد و سي ان جي نيز 47 درصد صرفهجويي شده است.
اين مسئول با تاكيد بر حل مشكل مربوط به حمل و نقل درون شهري در ماكو اظهار داشت: لازم است براي حل مشكلات مربوط به تاكسيها در شهر ماكو اتحاديه و تعاوني تاكسي تشكيل شود.
فرماندار شهرستان ماكو در ادامه تصريح كرد: براي اتمام عمليات گازرساني شهرهاي ماكو و بازرگان 5 ميليارد و 370 ميليون ريال اعتبار اختصاص يافته است.
وي افزود: 50 منطقه در شهرهاي ماكو و بازرگان به خاطر مشكلات فني و سخت بودن زمين فاقد گاز هستند كه عمليات گازرساني آنها به زودي آغاز ميشود.
فرماندار ماكو با اشاره به قانون هدفمندي يارانهها اظهار داشت: اكنون فضاي آرامي در بازار مصرف حاكم است و هيچ گونه تنشي در زمينه تامين و توزيع كالا و خدمات در سطح شهرستان نداريم.
انتهاي پيام/ن20/ك