اختصاصي فارس؛
رئيس هيئت ژيمناستيك اصفهان استعفا داد

خبرگزاري فارس: رئيس هيئت ژيمناستيك استان اصفهان از سمت خود استعفا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، محمد اقبالي كه از ابتداي سال گذشته رياست هيئت ژيمناستيك استان اصفهان را بر عهده داشت، استعفاي خود را به سرپرست فدراسيون ژيمناستيك ارائه كرد.
اقبالي در حالي از سمت خود كناره‌گيري كرد كه ژيمناستيك استان اصفهان در طول دو سال گذشته روند موفقيت آميزي را در پيش گرفته و به توفيقات زيادي در رده‌هاي پايه و بخش بانوان دست يافته بود.
رئيس مستعفي هيئت ژيمناستيك استان اصفهان از مديران ورزشي آموزش و پرورش است كه در زمان رياست محتشمي در فدراسيون ژيمناستيك با توجه به تعاملات خوب، جايگاه ويژه‌اي را براي ژيمناستيك ايران در عرصه كشوري رقم زد.
در متن استعفاي اقبالي كه خطاب به سرپرست فدراسيون نوشته شده، آمده است: افتخار خدمت به جامعه ورزش ژيمناستيك نعمت بزرگي است كه خداوندمنان نصيب اين بنده خود نموده بود، از اين نعمت بزرگ، پروردگار را سپاسگزارم و به درگاه او كه بخشنده و مهربان است، از تقصير و قصور عذر مي‌آورم.
عرصه ژيمناستيك عرصه‌اي بس وسيع و پيچيده است؛ من ضمن تبريك به جامعه ورزش ژيمناستيك استان اصفهان براي برداشتن گام‌هاي موفق و پيشرفت قابل قبول، به سهم خود از تمامي عزيزان همكار تقدير و تشكر مي‌نمايم و قضاوت درست و همه جانبه درباره برنامه‌ها، فعاليت‌ها و... را به وجدان و آگاهي داوران منصف كه كم هم نيستند، واگذار مي‌نمايم.
اينجانب با داشتن سابقه 35 ساله در ورزش و در مسئوليت‌هاي مختلف، آموخته‌ام در هيچ زماني ارزش‌هاي انساني، اخلاقي و اسلامي را فداي پست و مقام نكنم و ياد گرفته‌ام كه در زمان مسئوليت با تمام وجود تلاش و كوشش نمايم، شايد عملكرد گذشته‌ام در ورزش گواهي صداقت اين امر باشد.
تغييرات در پست‌ها و مسئوليت‌ها يك حقيقت واضح و روشن است ليكن برخورد غير اخلاقي، اسلامي و عرفي با رئيس سابق فدراسيون جناب آقاي محتشمي كه خود از قهرمانان و خانواده ژيمناستيك مي‌باشند، سبب رنجش مجموعه مديريتي كشور و جامعه ژيمناستيك شده و مي‌شود، علاوه بر اينكه شأن و شخصيت سرپرست جديد نيز به حق لحاظ نمي‌شود.
اعتقاد دارم سرپرست محترم اين حق را دارد كه نيروهاي كاردان و پرانرژي را در زيرمجموعه‌هاي خود تعريف نمايد، لذا اينجانب از سمت رياست هيئت ژيمناستيك استان اصفهان استعفا مي‌دهم و اميدوارم با درايت و هوشمندي جنابعالي، فردي اصلح و كاردان كه بتواند هيئت استان را رهبري نمايد، انتصاب نماييد.
براي جنابعالي و ديگر همكارانتان در اداي وظيفه سنگيني كه بر عهده داريد آرزوي توفيق روز افزون دارم.
اخبار تكميلي متعاقبا ارسال مي‌شود.
انتهاي پيام/صا10/ع