پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 2:50 PMخبرگزاري فارس: سرمربي تيم راه و ترابري قم ديدار اين تيم با توزينالكتريك كاشان را يكي از قشنگترين بازيهاي سوپرليگ بسكتبال كشور در هفته شانزدهم دانست.
سيدعباس آقاكوچكي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در كاشان اظهار داشت: به نظر من انگيزه بالاي بازيكنان دو تيم براي كسب پيروزي در اين ديدار، اين بازي را تبديل به يكي از زيباترين بازيهاي سوپرليگ ميكند.
سرمربي تيم راه و ترابري قم افزود: من براي تيم راه ترابري قم در دور برگشت سوپرليگ 3 بازي سخت و دشوار با تيمهاي مهرام ، ذوب آهن و توزينالكتريك كاشان در كارم پيشبيني كردهام.
وي از تيم توزينالكتريك كاشان به عنوان يكي از سرعتيترين تيمهاي سوپرليگ بسكتبال كشور نام برد و خاطرنشان كرد: بازي در مقابل تيمهاي سرعتي كار بسيار سختي است.
آقاكوچكي يادآور شد: بعد از مساوي نيمه اول بازي دور رفت در قم مقابل توزينالكتريك كاشان در نيمه دوم تلاش زيادي براي جلوگيري از سرعت توزينالكتريك داشتيم كه تا حدودي نيز موفق شديم.
وي در ادامه با اشاره به تجربه فعاليتش با مربيان صرب تصريح كرد: از تفكرات مربيان صرب آگاهم و براي اين ديدار تيم توزين الكتريك را بخوبي آناليز كردهام.
سرمربي تيم راه و ترابري قم در عين حال، دوندگي و استفاده از نيروي جواني را از ويژگيهاي دو تيم توزينالكتريك كاشان و راه و ترابري قم ذكر و اضافه كرد: بازي اين دو تيم مهمترين بازي هفته 16 است.
به گفته وي من مطمئن هستم شاگردانم در برابر تيم توزينالكتريك كاشان بازي سخت و دشواري را در پيشرو دارند و به نظر من اين بازي يكي از سختترين بازيهاي خارج از خانه تيم راه و ترابري قم در دور برگشت اين رقابتها است.
سرمربي تيم راه و ترابري قم با اشاره به پيروزي دو تيم در برابر ديگر مدعيان از جمله پتروشيمي و ذوب آهن گفت: من شرايط ميزباني را براي توزينالكتريك كاشان امتياز بزرگي ميدانم اما نبايد فراموش كرد كه هر دو تيم با پيروزي بر ديگر رقباي سرسخت خود، رقابت سختي براي كسب مقام چهارمي دارند كه اميدوارم هر تيمي كه شايستگي آن را دارد به اين مهم برسد.
آقاكوچكي ضمن تبريك به مردم كاشان به خاطر داشتن مديريت قوي باشگاه توزينالكتريك افزود: مديريت اين باشگاه زبانزد خاص و عام شده و براي چنين افرادي كه براي ارتقاي بسكتبال كشور تلاش ميكنند احترام خاصي قائليم و اميدوارم شاهد بازي خوبي از سوي دو تيم باشيم.
تيمهاي راه و ترابري قم و توزينالكتريك كاشان در هفته شانزدهم مسابقات سوپرليگ بسكتبال باشگاههاي كشور ساعت 16 بعد ازاز ظهر روز دوشنبه 9 اسفندماه در سالن ورزشي مرحوم كتابچي كاشان به مصاف يكديگر ميروند.
تيم راه و ترابري قم در ديدار رفت در سالن شهيد حيدريان قم مقابل توزينالكتريك كاشان با نتيجه 65 بر 49 به پيروزي رسيد.
انتهاي پيام/ل20/ع