پاسخ به:اخبار اقتصادي امروز
یک شنبه 8 اسفند 1389 8:05 PMخبرگزاري فارس: چين كه يكي از كشورهاي عمده توليدكننده هرزنامه و ايميلهاي ناخواسته در جهان است، سرانجام قصد دارد به طور جدي با اين پديده برخورد كند.
به گزارش فارس به نقل از اينفورميشن ويك، اگر چه در چند سال اخير آمريكا جاي چين را در صدر اين فهرست گرفته، اما كماكان ميلياردها هرزنامه توسط چيني ها ارسال مي شود و اين مساله مشكلات جدي براي كاربران خدمات پست الكترونيك ايجاد كرده است.
بررسي هاي موسسه سيسكو نشان مي دهد چين هميشه يكي از 18 كشور برتر در زمينه ارسال هرزنامه بوده و با توجه به وجود 240 ميليون كاربر اينترنت در اين كشور حجم بالاي تبادل هرزنامه در چين كاملاً طبيعي و منطقي به نظر مي رسد.
از سال 2009 سوءاستفاده از رايانه هاي هك شده و مورد نفوذ قرار گرفته براي ارسال هرزنامه و انواع كرم و ويروس در چين رشد تصاعدي داشته و اين روند رشدي فزاينده دارد.
از اواخر سال 2009 به دنبال مقابله هاي جدي قانوني و تكنيكي با اين پديده ارسال هرزنامه در چين كاهش يافت، اما كارشناسان معتقدند ريشه كني هرزنامه از چين نيازمند فعاليت هاي جدي تر است. در همين راستا چيني ها ابتكار عملي موسوم به ابتكار عمل ضدهرزنامه را آغاز كرده اند. اين ابتكار عمل با همكاري شركت هاي امنيتي و اپراتورهاي شبكه تلفن همراه اجرا مي شود تا شبكه هاي اصلي طراح و ارسال كننده هرزنامه شناسايي شوند.
در حالي كه آمريكا از نظر ارسال هرزنامه در جهان رتبه اول را در اختيار دارد، ابتكار عمل و تلاش جدي براي مقابله با اين وضعيت به عمل نمي آورد.
انتهاي پيام/ح