وزير دارايي آمريكا مدعي شد:
وضعيت نظام مالي آمريكا بهتر از آغاز بحران مالي 2008 است

خبرگزاري فارس : وزير دارايي آمريكا در تازه ترين اظهارات خود مدعي شد وضعيت نظام مالي اين كشور اكنون به مراتب بهتر از آغاز بحران مالي در سال 2008 است.

به گزارش خبرگزاري فارس تيموتي گيتنر در مصاحبه با بلومبرگ افزود وضعيت سيستم مالي آمريكا هم اكنون قوي تر و قدرتمند تر از بحران مالي 2008 است . ميزان سود خالص بانكهاي آمريكا در سال 2010 به 87.5 ميليارد دلار رسيده كه اين بالاترين ركورد از سال 2007 بوده است .
شاخص اس اند پي 500 وال استريت نيز از مارس 2009 تا كنون 64 درصد رشد داشته است . وي گفت اكنون با اطمينان بيشتري مي توانم بگويم سيستم مالي آمريكا براي حمايت از افزايش رشد و رونق اقتصادي كشور كاملا آمادگي دارد .
بر اساس تازه ترين نظرسنجي بلومبرگ رشد اقتصادي آمريكا در سال 2011 به 3.2 درصد خواهد رسيد كه اين بالاترين رقم از سال 2004 خواهد بود . وي در ادامه ضمن اشاره به چالشهاي اقتصادي آمريكا افزود البته اقتصاد آمريكا همچنان به كمكهاي مالي دولتي نياز دارد و اقتصاد اين كشور براي افزايش رشد و ايجاد اشتغال به حمايتهاي دولتي وابسته است .
وي در ادامه ضمن انتقاد شديد از مواضع جمهوري خواهان در برابر بودجه 3.7 تريليون دلاري دولت اوباما براي سال مالي 2012 افزود من به طور كامل از بودجه پيشنهادي دولت حمايت مي كنم و خواستار همكاري جمهوري خواهان در كنگره براي تصويب اين بودجه هستم .
دولت آمريكا قصد دارد تا ده سال آينده 1.1 تريليون دلار از كسري بودجه اين كشور را كاهش دهد . جمهوري خواهان كنگره بر اين باورند كه طرحهاي پيشنهادي اوباما براي كاهش هزينه هاي بودجه به هيچ وجه كافي نيست .
وي در ادامه ضمن اشاره به افزايش قيمت جهاني نفت گفت افزايش قيمت نفت به ضرر رشد اقتصادي آمريكا و جهان خواهد بود ولي اقتصاد جهاني قوي تر از ماههاي گذشته است و مي تواند اين بحران را كنترل و مديريت كند .
وي در پايان ضمن اشاره به شرايط حساس مصر و تونس پس از بركناري حسني مبارك و بن علي گفت تونس و مصر در شرايط حساسي از نظر سياسي و اقتصادي قرار دارند و آمريكا آماده است تا به اقتصاد اين دو كشور كمك كند .
انتهاي پيام /