پاسخ به:اخبار فرهنگي امروز
جمعه 6 اسفند 1389 5:29 PMخبرگزاري فارس: «حسين جمعه» با اشاره به فتواي مقام معظم رهبري مبني بر تحريم توهين به همسر و صحابي پيامبر (ص) گفت: ايشان به واقع حقيقت امر را درك كرده است كه بايد متوجه خطر آمريكا و اسرائيل باشيم و از درك و تعقل منطقي خروج نكنيم.
«حسين جمعه» رئيس اتحاديه نويسندگان عرب در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا» درباره تلاشهاي وحدتبخش انجام شده در يك سال گذشته، با اشاره به فتواي مقام معظم رهبري در تحريم توهين به همسر و صحابه پيامبر (ص) گفت: اوضاع پس از فتواي آقاي خامنهاي مثبت بود؛ چرا كه ايشان به واقع حقيقت امر را درك كرده است كه در هيچ حالتي نبايد به صحابه توهين كرد چرا كه اين خروج از درك و تعقل منطقي است.
وي افزود: ما بايد تاريخ را رها كنيم و بايد به عرصه حاضر بنگريم كه آيا توهين به عايشه و زنان پيامبر موجب ايجاد وفاق بين مؤمنين ميشود و تقريب را رقم ميزند؟
رئيس اتحاديه نويسندگان عرب فتواي مقام معظم رهبري را در جايگاهي مناسب دانست و گفت: اين فتوا مورد استقبال نه تنها ملت سوريه بلكه همه ملل مسلمانان قرار گرفت و من اميدوارم كه اين گونه اقدامات براي تقريب مذاهب اسلامي بيشتر از اين و به صورت دائمي صورت پذيرد.
اين پژوهشگر سوري تاكيد كرد: اين مهم نيست كه شما يا من درباره صحابه چگونه فكر ميكنيم مهم اين است كه من موحد هستم و نبايد به شما ظلم كنم و شما نيز موحد هستيد و نبايد به من ظلم كنيد بلكه بايد متوجه خطر آمريكا و اسرائيل باشيم كه وجود ما را تهديد ميكند.
حسين جمعه همچنين درباره تلاشهاي تفرقهافكنانه دشمنان تصريح كرد: من كاري به وهابيت و غير وهابيت ندارم، من به عقلايي مينگرم كه خطر واقعي را درك ميكنند و اينگونه اقدامات در آنها تاثيري ندارد.
وي افزود: به نظر من عقلا و حكما ميتوانند ماهوارههايي كه ايجاد فتنه مذهبي ميكنند را متوقف كنند.
حسين جمعه سخنان ارائه شده در شبكههاي ماهوارهاي معاند را «خزعبلات» خواند و تاكيد كرد: و ايجاد تنش و شداد هر جا كه باشد مكروه است چرا كه دين اسلام دين بشارت است نه تنفر و ايجاد نفرت.
اين پژوهشگر سوري در بخش ديگري از اين گفتوگو درباره بيستوچهارمين كنفرانس وحدت اسلامي ضمن موفق خواندن آن گفت: اين كنگره توانست قضاياي اصلي جهان اسلام را بررسي كند و خوشحالم كه ميتوانيم مشكلات كوچك را كنار بگذاريم چرا كه مشكلات بزرگي وجود دارد كه امت اسلامي از آن رنج ميبرد و شايسته است كه همه مسلمانان متوجه بزرگترين خطر موجود كه وجود اسلام را هدف قرار داده باشد.
وي افزود: بايد از همه لحاظ عليه استكبار آمريكا و هژمونيطلبي صهيونيستها كه به دنبال سيطره بر امت اسلامي است، تلاش كرد لذا بايد بين نقطه نظرات يكديگر نزديكي ايجاد كنيم و اين كنگره بسياري از اين امور از جمله فتوا و فقه اولويتها و فرهنگ گفتوگو را بررسي كرد.
رئيس اتحاديه نويسندگان عرب درباره فرهنگ گفتوگو نيز خاطرنشان كرد: انساني كه به اين فرهنگ مزين شود به افراد ديگر احترام ميگذارد و توهين نميكند و ميتواند در نهايت به راي مشترك با ديگران برسد؛ به نظر من مشتركات مسلمانان بسيار است و بايسته و شايسته است كه آنها را منعكس كنيم.
انتهاي پيام/ك/3