امام جمعه محمديار:
افتخارهاي بزرگ در سايه ولايت‌فقيه به دست مي‌آيد

خبرگزاري فارس: امام جمعه محمديار گفت: افتخارهاي بزرگ در سايه ولايت‌فقيه به دست خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاري فارس از محمديار، حجت‌الاسلام محمود ابراهيمي ظهر امروز در خطبه نماز جمعه محمديار اظهار داشت: مردم نبايد به هيچ قيمتي ولو با فشارهاي سنگين دشمنان از اطرف ولايت‌فقيه پراكنده شوند، زيرا همه پيشرفت‌ها به خاطر حضور رهبر مدير و مدبر در كشور رخ داده است.
وي تصريح كرد: امروز ايران اسلامي در زمينه‌هاي مختلف اعم از صنعت، علم و.... به قدرت برتر منطقه‌ و چه بسا به قدرت جهاني تبديل شده، بر اين اساس موفقيت‌هاي بزرگ‌تر و بيشتر به خاطر پيروي از عالمي فرزانه و رباني محقق مي‌شود.
اين مسئول خاطرنشان كرد: در حال حاضر بين اقشار مختلف جامعه اتحاد و يكدلي موج مي‌زند و بر اين اساس است كه مردم براي صيانت از دستاوردهاي انقلاب و اطاعت از مقام معظم رهبري پافشاري مي‌كنند.
ابراهيمي در خطبه دوم سخنان خود به بيداري مسلمانان جهان اشاره كرد و گفت: امروز مناطق مختلف جهان تحت تأثير انقلاب اسلامي ايران قرار گرفته و ملت‌هاي مسلمان در حال مبارزه با استعمارگران هستند.
امام جمعه محمديار در پايان اذعان داشت: در حال حاضر مهم‌ترين وظيفه مسلمانان جهان آگاهي دادن به ملت‌هاي تسليم شده به طوري كه بايد بركات انقلاب و استقلال را براي همديگر تشريح كنند تا موج بيداري هر چه بيشتر در جهان فراگير شود.
انتهاي پيام/ن30/ب