پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
چهارشنبه 4 اسفند 1389 1:27 PMخبرگزاري فارس: يك روزنامه آمريكايي در گزارشي با انتشار تصاويري در نقض گزارشهاي منتشر شده توسط رسانههاي جريان مسلط در آمريكا، عدم محبوبيت اوباما و آمريكا در سراسر جهان را به تصوير كشيد.
به گزارش فارس، روزنامه آمريكايي "لسآنجلستايمز " گزارش خود را اينگونه آغاز كرد: "كندي كرولي " مجري و تحليلگر سياسي شبكه تلويزيوني "سيانان " در برنامه اين هفته خود تلاش كرده بود تا افسانه مورد علاقه رسانههاي آمريكايي درباره "باراك اوباما " را مبني بر اينكه پيروزي وي در انتخابات سال 2008 رياستجمهوري آمريكا چهره واشنگتن را در ديگر نقاط جهان بهبود بخشيده است، به افسانهاي ماندگار تبديل كند.
كرولي در ابتداي برنامه خود گفت: حاميان اوباما ميگويند كه در دو سال گذشته وي توانسته تا كشور آمريكا را به سمت وضعيتي سوق دهد كه در سراسر جهان محبوب باشد طوري كه در دوره دولت بوش به هيچ عنوان آمريكا اينگونه محبوب نبوده است.
لسآنجلس تايمز تأكيد كرد: اما مشكل برنامه كرولي از آنجا آغاز شد كه فردي كه وي قرار بود با او مصاحبه كند "دونالد رامسفلد " وزير دفاع سابق آمريكا بود؛ رامسفلدي كه پس از سالها فعاليت سياسي و نظامي به عنوان خلبان ارتش، عضو كنگره، مشاور كاخسفيد و همچنين وزير دفاع در طول سالهاي دوره بوش تجربيات زيادي را درباره جهان اندوخته است.
كرولي پس از مطرح كردن جمله فوق درباره افزايش محبوبيت آمريكا در دوره اوباما نظر رامسفلد را پرسيد و رامسفلد تنها با چهرهاي رسمي و بيتفاوت به وي خيره شده بود.
كرولي مجددا صحبت را آغاز كرد و گفت : آيا فكر نميكنيد كه هماكنون به آمريكا بسيار متفاوتتر از گذشته نگريسته ميشود و در حال حاضر در مقايسه با دوره شما، ديدگاه مثبتتري در جهان در خصوص آمريكا وجود دارد.
رامسفلد كه هماكنون به دليل كتاب جديد خاطراتش تحت عنوان "دانستهها و ندانستهها " در برنامههاي تلويزيوني بسياري حاضر ميشود، گفت: نه...و من تصور نميكنم هيچ مدركي براي اين حرف شما وجود داشته باشد. به اعتقاد من اوباما در دو سال گذشته تنها عذرخواهي كردن به خاطر آمريكا را تمرين كرده است. اما من شخصا به آمريكا افتخار ميكنم.
در اين لحظه كرولي كه به شدت از بيتفاوتي رامسفلد درباره آنچه كه وي تصوير مثبت و قدرتمندي از اوباما در خارج از آمريكا توصيف كرده بود، شگفتزده شد، گفت: خوب... وي به نظر ميرسد كه تقريبا در خارج از مرزهاي آمريكا محبوبتر از آن است كه جرج بوش در زمان خود بود. ديگر خيابانهايي را پر از مردماني كه در حال آتش زدن تصاويري از اوباما هستند، نميبينيم.
وي افزود: اين به نظر ميرسد كه يك فرصت جديد نگريستن به آمريكا است به شيوهاي كه كاملا با دوره بوش متفاوت بود، تصور نميكنيد كه اين واقعيت داشته باشد؟
رامسفلد در پاسخ گفت: من فكر ميكنم كه اين حقيقت ندارد، من بر اين باورم كه هيچ مدركي وجود ندارد كه نشان دهد جهان از اين ايده حمايت ميكند.
كرولي كه به نظر ميرسيد نيازي به مدركي نداشته باشد، با اصرار پرسيد: حتي با وجود اينكه خيابانها كاملا متفاوت هستند؟
رامسفلد نيز كه حاضر نبود از موضع خود كوتاه بيايد، سرسختانه تأكيد كرد: حتي يك لحظه هم ترديد نكنيد كه چنين سخناني صحت ندارد.
اما در اين ميان، رامسفلد چه واقعيتي را پشت اين اظهارات خود پنهان كرده بود...شايد رامسفلد نيز قصد داشت بر اين نكته تأكيد كند كه كرولي بر خلاف اعتقاد سرسختانه خود در خصوص افزايش محبوبيت اوباما و بهبود وجهه آمريكا در دوره رياستجمهوري وي در كنار بسياري ديگر از دستاندركاران رسانههاي جريان مسلط در آمريكا كه همگي نيز براي القا و ترويج چنين ديدگاهي در سراسر جهان با وجود عدم صحت آن تلاش ميكنند، سعي دارند تا رويدادهاي بسيار رايجي را كه در اقصي نقاط جهان هر روزه اتفاق ميافتد ناديده بگيرند؛ رويدادهايي چون به آتش كشيده شدن تصاوير بزرگي از اوباما در كنار ديكتاتورهاي جهان بويژه در خاورميانه كه در هفتههاي اخير هر روزه شاهد آن بودهايم.