نشست صميمي رئيس‌جمهور با تعدادي از جانبازان در بيمارستان خاتم‌الانبياء

خبرگزاري فارس: احمدي‌نژاد با حضور در جمع تعدادي از جانبازان دوران دفاع مقدس در ديدار صميمي و دوستانه، مشكلات و نيازهاي جامعه جانبازان كشور را جويا شد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل دفتر امور رسانه‌هاي رياست جمهوري، تعدادي از جانبازان دوران دفاع مقدس در ديدار صميمي و دوستانه با محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور، مشكلات و نيازهاي جامعه جانبازان كشور را در ميان گذاشتند.

رئيس جمهور در حاشيه افتتاح مركز علوم اعصاب و بخش ICU كشور در بيمارستان خاتم الانبياء (ص) در نشست كوتاهي با تعدادي از جانبازان و اعضاي انجمن جانبازان نخاعي، پس از شنيدن مشكلات جانبازان كشور و پيشنهادات اعضاء براي بهبود وضعيت جانبازان، بر پيگيري موضوعات مطرح شده تأكيد كرد.

درخواست مراكز توانبخشي و كلينيك‌هايي تخصصي در سراسر كشور، مناسب‌سازي سفرهاي هوايي‌، ريلي و بين شهري جانبازان، معيشت جانبازان نخاعي، ورزش جانبازان و بيمه از جمله پيشنهاداتي بود كه در اين نشست صميمي مورد بحث قرار گرفت.
انتهاي پيام/