جشنواره ادبي هنگ‌كنگ به زودي برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: يازدهمين جشنواره ادبي هنگ‌كنگ كه هر سال با فرارسيدن ماه مارس در اين شهر برگزار مي‌شود به زودي به مدت 10 روز ميزبان علاقمندان به ادبيات و كتاب خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت اين جشنواره، اين جشنواره كه يكي از بزرگترين رويدادهاي فرهنگي هنگ‌كنگ است هر سال در ماه مارس و با حضور ناشران، شخصيت‌هاي فرهنگي و نويسندگان داخلي و خارجي در اين شهر برگزار مي‌شود.
هر سال در اين جشنواره از نويسندگان، مولفان، شاعران و تمامي برندگان جوايز ادبي معتبر جهان مانند پوليتزر، نوبل، جوايز ملي كتاب، جايزه كاستا، كارنگي و ديگر جوايز دعوت مي‌شود تا در اين مراسم حاضر شوند.
اين جشنواره كه هر سال به مدت 10 روز برگزار مي‌شود، فرصتي است تا دوستداران كتاب و مخاطبان ادبيات از نزديك با نويسندگان محبوب خود و برندگان جوايز ادبي ملاقات كنند. همزمان با برگزاري اين جشنواره، نمايشگاهي از تازه‌ترين آثار منتشر شده جهان نيز برگزار مي‌شود و برنامه‌هاي مختلفي در بخش‌هاي مختلف فرهنگي به مخاطبان و علاقمندان به اين جشنواره ارائه خواهد شد.
ملاقات با نويسندگان و شخصيت‌هاي فرهنگي آسيا و اقيانوس آرام از جمله مهمترين برنامه‌هاي فرهنگي است كه در اين جشنواره به مخاطبان ارائه مي‌شود.
يازدهمين جشنواره ادبي هنگ‌كنگ هشتم تا هجدهم مارس سال جاري در مركز هنگ‌كنگ برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/و/16