در بازديد از نمايشگاه عكس پيام ايرايي عنوان كرد؛
بيتا فرهي: نمايشگاه عكس «گلبرگ‌ها» طنين صداي چند نسل سينما است

خبرگزاري فارس: بيتا فرهي در بازديد از نمايشگاه عكس «گلبرگ‌ها» گفت: در اين نمايشگاه به واسطه قرار گرفتن پرتره تعداد زيادي از هنرمندان چند نسل‌ در كنار يكديگر مي‌توان طنين صداي سال‌ها سينماي ايران را شنيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين بازيگر افزود: نمايشگاه «گلبرگ‌ها» حاصل تلاش پيام ايرايي است كه نشان مي‌دهد عكاسي براي وي يك دغدغه جدي است و اين دغدغه در نوع عكاسي او به طور كامل مشخص است.
فرهي درباره نوع عكس هاي موجود در نمايشگاه گلبرگ ها نيز اظهار كرد: من فكر مي‌كنم كه بيشتر اين عكس‌ها يك پيغام دارد و آن هم شادي و لبخند است. با نگاه كردن به اين عكس‌ها احساس مي‌كنم "خبر خوبي در راه است ".
وي با اشاره به اين كه اين نمايشگاه براي بازيگران يك "نمايشگاه مفهومي " است، بيان كرد: چيدمان عكس‌ها، موسيقي خاصي كه دارد و قرار گرفتن عكس هنرمندان دهه 40 در بالاي نمايشگاه و دهه 60 حول محور آنها ضرباهنگي ويژه را به نمايش مي‌گذارد.
فرهي درباره پيام ايرايي نيز گفت: او در اين عكس ها واقعيت هاي دروني بازيگراني را تا حدودي بيان كرده به خصوص پرتره شخصي من مفهوم خاصي دارد زيرا بخشي از واقعيت من است يعني نگاه ثابت و اخم.
وي تاكيد كرد: عكس‌هاي ايرايي را دوست دارم و خيلي خوشحالم كه توانست بعد از اين همه سال معاني متفاوتي را از عكاسي پرتره بازيگران به مخاطب معرفي كند.
انتهاي پيام/ا