پاسخ به:اخبار فرهنگي روز
دوشنبه 2 اسفند 1389 4:02 PMخبرگزاري فارس: منوچهر زندهدل گفت: خوشحال هستم كه در مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» سهم من نيز گويندگي حدود دو پلان در نقش حضرت عباس (ع) بود و همين براي من كافي بود.
منوچهر زندهدل در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون خبرگزاري فارس، اظهار داشت: من شخصيتهاي مذهبي مختلفي را گويندگي كردهام، اما حضرت ابوالفضل (ع) با توجه به اين كه در باورهاي ما يك حس ديگري در مورد آزادگي و ازخودگذشتگي ايشان وجود دارد، كار را متفاوت ميكرد.
وي گفت: من با تمام وجود سعي و تلاش خود را انجام دادم تا در حدود دو پلاني كه نقش حضرت عباس (ع) در مجموعه «مختارنامه» وجود داشت و من بايد به جاي ايشان صحبت كنم، حق مطلب ادا شود.
اين گوينده راديو و تلويزيون ادامه داد: لحظهاي كه در سريال «مختارنامه»، دست مبارك حضرت عباس (ع) قطع ميشود و ايشان مشك آب را به دندان ميگيرند و در ادامه امام حسين (ع) را فرياد و نام برادر خود را به زبان ميآورند؛ احساس غريبي داشتم كه نميتوانم آن را به زبان بياورم.
زندهدل خاطرنشان كرد: خوشحال هستم كه در مجموعه مختارنامه گويندگي در نقش حضرت قمربنيهاشم (ع) نصيب من شد كه بايد ديد حاصل كار به چه صورتي است.
انتهاي پيام/ف