اشک های دیه گو بعد از تعویض و قرار گرفتن بر روی نیمکت یووه برای هیچ کدام از طرفداران بانوی پیر اسان نبود و فانتزی باز برزیلی یووه که با امید های زیادی راهی یووه شده بود در اولین گام شکست سنگینی را متحمل شد. مرد تکنیکی یووه در پایان این دیدار گفت:

"موفقیت در لیگ قهرمانان یکی از بزرگ ترین اهداف یووه در فصل جاری بود اما اکنون نتوانسته ایم از گروه خود صعود کنیم و به لیگ اروپا راه یافته ایم و این بدین معنی است که پروژه ی ما در اروپا هنوز تمام نشده است و باید از شرایط فعلی خارج شویم و به موفقیت در مسابقات بعدی فکر کنیم."

وی در مورد تعویض خود گفت: "من باید تعویض می شدم و مشکلی در این زمینه ندارم زیرا بد بازی کردم و نتوانستم انتظارات هواداران را به جا بیاورم و سوت هایی که در هنگام تعویض علیه من کشیده شد کاملا به حق بود و امیدوار هستم در بازی های اینده همه چیز را تغییر دهیم."