به لطف خدا میزان عملکرد کانتینری کشتیرانی والفجر از 157 هزار کانتینر حمل شده در سال 87 به 357 هزار کانتینر در سال 88 افزایش یافت و در چهار ماه اول سال جاری نیز نسبت به سال گذشته رشد بسیار خوبی داشته است.

وی درخصوص حمل مسافر و تعداد سفرها گفت: در سال جاری نسبت به سال گذشته 26 درصد افزایش را شاهد بودیم و نسبت درآمدی نیز حدود 45 درصد افزایش داشته است. در حال حاضر شرکت کشتیرانی والفجر در موقعیت خوبی به سر می‌برد.

امیدواریم با مدیریت آقای کاپیتان کشاورز حرکت در مسیر تحقق اهداف رو به جلو پیش برود و برای ایشان آرزوی موفقیت می‌کنم. همچنین از اعضای هیئت مدیره و معاونان و کارکنان شرکت کشتیرانی والفجر که در این مدت با اینجانب همراهی و همکاری کردند تشکر ویژه می‌کنم.

در ابتدا از حسن اعتماد آقای داجمر نسبت به انتخاب اینجانب تشکر می‌کنم. حدود 10 سال است که سرویس کانتینری کشتیرانی فعالیت خود را شروع کرده است و این کاری بود که در ابتدا برخی آن را نشدنی می‌دانستند ولی به لطف خدا و تلاش همکاران مجموعه‌ای شده است که امروز آن را ملاحظه می‌کنید.

شرکت کشتیرانی والفجر برای من یک فرصت جدید است. دوستانی که با من کار کرد‌ه‌اند می‌دانند من همیشه معتقدم که مدیر در وهله اول یک کارشناس است و باید کار خودش را انجام دهد و همراه با تیم کاری‌اش محور اصلی را پیش ببرد.

من همیشه به اصل جانشین پروری اعتقاد داشته‌ام و همیشه دوست داشتم کاری را که از عهدة افراد زیر مجموعه‌ام بر می‌آید انجام ندهم و به سراغ کارهای جدیدتر بروم و به محض  اینکه کار جدید نهادینه شد آن را به زیر مجموعه منتقل کنم.

امیدوارم بتوانم کارهای خوب همکاران به ویژه آقای مزدآبادی را ادامه بدهم و سعی کنم از توان دوستانی که با آقای مزدآبادی کار کرده‌اند استفاده کنم، من نیز به‌عنوان یک کارشناس در خدمت مجموعه خواهم بود. در پایان تشکر می‌کنم و ان‌شاءا... بتوانم در این سمت جدید رو سفید شوم.

از آقای داجمر که برای بار سوم مسئولیتی دیگر را به من سپردند تشکر می‌کنم. اینجانب شرکت حمل‌ونقل ترکیبی را در سال گذشته تحویل گرفتم و خوشبختانه اقدامات نسبتاً خوبی در شرکت صورت گرفت.

موضوع 49 درصد سهم راه آهن که اواسط پاییز سال گذشته قرار بود واگذار شود خیلی از وقت ما را به خود مشغول کرد. ولی با این وجود نسبت به سال‌های گذشته بد نبود؛ یعنی باتوجه به عملکردهای گذشته، سال 88 حدود هزار برابر سال قبل از نظر درصدی رشد درآمدی داشتیم و بالغ بر یک میلیارد درآمد عاید شرکت شد.

شرکت حمل‌ونقل ترکیبی دارای یک هزار و 192 واگن است که می‌توان با این تعداد واگن فعالیت‌های زیادی انجام داد اما مشکلاتی در بخش راه آهن وجود دارد که باید رفع گردد.

نکته دیگر این که ما در زمینه ترانزیت خیلی کار کردیم و برای این منظور به شمال عراق رفتیم. ظرفیت خیلی خوبی وجود دارد، بار زیاد است ولی از دست راه آهن کاری بر نمی‌آید چون ما در منطقة آسیای میانه نمی‌توانیم فعالیت زیادی داشته باشیم. باتوجه به اینکه واگن‌های ما نیز نمی‌توانند به آنجا بروند. در مسیر ترکیه ترانزیت در حال انجام است البته مقدارش کم می‌باشد ولی خوشبختانه شروع شده است. ترانزیت جاده‌ای را نیز می‌توانیم در عراق داشته باشیم.

آقای کاپیتان تیمور‌پور زحمات زیادی در زمینه ترانزیت کشیده‌‌اند و تجربه دارند ولی تا بخش‌های دیگر پشتیبانی نکنند و در بعضی مناطق یارانه تعلق نگیرد نتیجه مطلوبی به دست نمی‌آید. اگر ما صرفاً به یک سری از مشتری‌هایمان پای‌بند باشیم و فقط بخواهیم خواسته‌های آنان را برآورده کنیم و نتوانیم وارد بازارهای دیگر بشویم طبیعی است که پیشرفت کار زیاد نخواهد بود.

وی در پایان گفت: از همه همکارانی که در بخش‌های مختلف حمل‌ونقل ترکیبی با اینجانب همکاری کردند تشکر می‌کنم. امیدوارم بتوانم در باقی‌مانده از عمر خدمتی‌ام، در خدمت کشور و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران باشم و ان‌شاءا... به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم و برای کاپیتان تیمور‌پور نیز در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت دارم.

در ابتدا از حسن اعتماد آقای داجمر تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانم اهدافی را که برای شرکت پیش‌بینی شده است با تمام تلاش پیش ببرم.

در چند سال اخیر ضمن فعالیت در زمینه ترانزیت با مشکلات آن آشنا شدیم. درخصوص آموزش کارکنان نیز اقداماتی را انجام دادیم و آنان یک سری دوره‌های تخصصی ترانزیت را سپری کردند تا بتوانیم فعالیت‌ها را توسعه بدهیم ولی مشکلات زیادی در زمینه ترانزیت وجود دارد چه درخصوص قوانین و مقررات و زیرساخت‌های مورد نیاز و چه در مورد فرهنگی که ترانزیت به آن نیاز دارد تا بتواند توسعه یابد.

از آنجایی که عراق ظرفیت‌های زیادی برای ترانزیت دارد سفرهایی به عراق داشتیم و مرزها را بازدید کردیم. در مرز باشماق قرار بود پایانه خشکی را ایجاد کنیم که با مشکلات گمرکی برخورد کردیم و با ممنوعیت‌هایی که گمرک ایجاد کرده بود نتوانستیم دپوی خشک را در آن منطقه ایجاد کنیم.  به نظر من یکی از راه‌های اصلی توسعه ترانزیت، ایجاد بنادر خشک در مرزهایی است که این ظرفیت را دارند. مرز سرخس که منطقه ویژه اقتصادی است و مرز شلمچه برای این کار مناسب است که سازمان‌ راهداری در حال فعال کردن آن می‌باشد ولی نیاز است که تمام واحدها به حمل‌‌ونقل ترکیبی کمک کنند. نیاز به بسترسازی نیز وجود دارد. ترانزیت سوخت، ترانزیت بسیار خوبی است اما وجود مخازن یکی از اولویت‌هاست. در بندر امیرآباد هم زیرساخت‌های خوبی ساخته شده است ولی راه آهن آنجا پاسخگو نیست اما با همت و همکاری تمامی بخش‌های مرتبط می‌توان به موفقیت‌هایی رسید.

به هر حال با دارا بودن بیش از 700 واگن مخزن‌دار این ظرفیت وجود دارد که چه از سمت ترکیه و چه از سمت روسیه بتوانیم ترانزیت سوخت را توسعه بدهیم. من از اینکه فرصت در اختیارم گذاشته شده است تا بتوانم فعالیت کنم، خیلی ممنونم.

از آقای کاپیتان شفیعی کرجی که تلاش کردند تا یک‌سری از فعالیت‌ها را رونق بدهند و استانداردهایی را به وجود آوردند تشکر می‌کنم و امیدوارم فعالیتم آن‌گونه باشد که اهداف پیش‌بینی شده شرکت تحقق یابد.