پاسخ به:کلیدهای موفقیت
شنبه 23 بهمن 1389 3:17 PM
برنامهریزی برای فردا
افراد در هنگام ناامیدی رفتارهای مختلفی از خودشون نشون میدن! کمتر کسی میتونه خیلی سریع خودش رو با شرایط وفق بده!
اما چرا دچار ناامیدی میشیم؟؟؟
آیا تا به حال فکر کردین که چرا افراد دچار ناامیدی میشن؟ قطعاً بهدلیل شکست!
وقتی تصمیم بهکاری میگیریم و به آینده و هدفش فکر میکنیم هیچوقت دلمون نمیخواد به شکست فکر کنیم. چرا که تصور شکست باعث میشه که ما متهم به منفیبافی بشیم حتی نزد خودمون!
آیا تا بهحال شده در هنگام برنامهریزی برای آینده راهحل دومی را هم برای خودمون طرحریزی کنیم تا در صورت شکست برنامه دوم را دنبال کنیم؟ با استفاده از راهحل دوم از تنشها و کنایهها کاسته میشه! تصور اینکه ما سریع میتونیم برنامه جدید را جایگزین کنیم به ما آرامش میده و ما رو به سمت موفقیت میبره!
مشکلات مالی قطعاً تمام زندگی ما را نباید تحتتأثیر قرار بده. بنابراین با توجه به نوع مشکل و ارزش اون در زندگی باید راهحل داشت و در واقع هر شب قبل از اینکه سر بر بالین بذارین برای فرداتون چندین برنامه داشته باشید!
هنسا کاتبی