پاسخ به:چاقی
جمعه 22 بهمن 1389 7:58 PMتأثیر الكل چندان زیاد است كه تا هفت نسل از زیانهای آن در امان نیستند . اگر نطفه ی یك الكلی را در حال انعقاد جنین ، در رحم ، زیر میكروسكوپ بگذاریم می توانیم ببینیم كه براثر تحریك الكل، دچار تشنج شده است و به جای حركت عادی ، تند و سریع می چرخد !
الكل همانگونه كه بر مغز مادر اثر دارد، بر جنین هم اثر می گذارد، تأثیر زیانبار آن بر (ژنهای جنینی) به قدری است كه باید از زبان آمار شنید :
تنها یك درصد اطفال معتادان به الكل ، كاملاً تندرست و نود درصد دیگر، به انواع بیماریهای جسمی و روانی گرفتار بوده اند.
طبق آماری كه از بررسی وضع 353 كودكی كه در خانواده های الكلی پدید آمده اند، 142 نفر بیمار و ولگرد و مستند و 74 نفر علیل و ناتوان و 76 نفر تبهكار و 61 زن رقاصه بوده اند! (8)
زنان آبستن باید بدانند كه علاوه بر زیانهایی كه خود از مصرف الكل خواهند برد ، كودكی كه در شكم دارند نیز در امان نمی ماند. حتی بچه ها را نباید به دایه ی الكلی سپرد زیرا شیری كه به او می دهد الكل دارد!
الكل اثر مستقیم و مطلوب براعضای تناسلی دارد و از این راه سلامتی نسلهای آینده را تهدید می كند كه ذكر یك رقم در زیر ،نمونه ای از این زیان است:
طبق یك آماری در سال 1961 تعداد 25000 كودك ناقص الخلقه در آمریكا تولد شده اند.(9)
علاوه بر تأثیر مستقیم الكل، باید زیانهای روحی پرورش یافتن كودك در محیط ناسالم یك خانواده ی الكلی را نیز ، از نظر دور نداشت.(10)