والا من نمیدونم چرا هر چیزی که به ضرر خودتون هست رو شما نشنیدید و ندیدید .

قضیه حرف رحیم مشاعی رو که 100 % مطمئنم . اخه داداش کدوم شهر ایران به احمدی نژاد 4 ملیون رای داده ؟ اصلا کدوم شهر 4 ملیون جمعیت داره . فک کنم فقط تهران باشه . که تو تهرانم طبق امار خود دولت رای اقای موسوی بیشتر از اقای احمدی نژاد بود . هر شهر دیگه ای هم جمعیت اش بالای 4 ملیون به اقای احمدی نژاد 4 ملیون رای ندادن . شما برو اگه تونستی ته توی قضیه رو در بیار تا بهت ثابت بشه حرفش رو

بنده دارم میگم وزیر کشور به اقای موسوی گفته که طبق شواهد و ارا فعلی شما برنده این . عجبا . حرف وزیر کشور رو هم شما میگی غیر قابل استناده .

بازم میگم هیچ نماینده ای از طرف این اقایون فرستاده نشد .

خب داداش این موقعیت اظطراریه . اگه این کارو میکردن هم ادعای اقای موسوی و کروبی جواب داده می شد . هم مردم مطمئن می شدن . من میگم حتما یه ریگی به کفششون بوده که قبول نکردن .

در مورد نامه ی وزیر کشور . شما که وی پی ان داری . با وی پی ان برو دربارش تحقیق کن . ظاهرا یکی از اطرافیان ایشون که از نامه خبر داشته نامه رو لو داده بوده همراه با عکس . که تو اون عکس همراه با امضای وزیر کشور نوشته شده بود به اقای خامنه ای که به خاطر صلاحدید شما که گفتین به خاطر انقلاب اسلامی اقای احمدی نژاد ابقا بشه بهتره ما هم طوری امادگی گرفتیم که نتایج بر ابقای ایشون باشه . بعد نوشته شده بود که فقط به خاطر اطلاع نتایج واقعی انتخابات رو اعلام میکنم در زیر : ( من رندش رو میگم )

اقای موسوی 19 ملیون

اقای کروبی 13 ملیون

اقای احمدی نژاد 5 6 ملیون

اقای محسین رضایی هم فک کنم 3 ملیون

===========================================================================

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام

با ریشه ام چه میکنید ؟