غلامرضا در روز هفتم بهمن ماه سال 1346 در آغوش پر مهر مادر جاي گرفت. کودکي او در خانوادهاي مؤمن و متعهد سپري شد. در هفتمين خزان زندگي پا در رکاب علم نهاد تا توشهاي از ناشناختههاي دنياي خاکي بردارد.
درس و مدرسه را تا اخذ مدرک سيکل ادامه داد. با اوجگيري انقلاب در صف مجاهدان راه حق قرار گرفت. کمکم به علت علاقه به دروس ديني به حوزه علميه رفت غلامرضا بعد از پيروزي انقلاب به عضويت بسيج درآمد و با آغاز جنگ به همراه برادرش به ميدان رزم شتافت و در گردان شهادت حماسه آفريد.
ربيعي در عمليات سيدالشهداء (ع) با سمت مينياب حاضر شد و در هنگام انجام کار در حاليکه 300 متر با نيروهاي عراقي فاصله داشت، بر اثر اصابت ترکش به پهلو در تاريخ 13/2/65 به سختي مجروح گشت، او را از فکه به عقبه انتقال دادند، اما خدا مشتاق ديدارش بود. لذا در سن 19 سالگي شاهد بزمگاه عشق گشت.
منبع:پرونده شهيد در حوزه 1 ناحيه سيدالشهداء بسيج اسلامشهر