پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
یک شنبه 29 بهمن 1391 4:11 PMمدیرمحترم تالارگفتگوی آزادوهمکارپرتلاشتون
باسلام واحترام
من آنقدری که برترباشم خودمولایق نمی دونم بقولی می گویندکارمندکارمیکنه وحقوقشومی گیره منم اگرفعالیتی کردم حسنه ام رودریافت کردم امادراینجا می مونه امتیازبندی راسخون من گله ای ازشماهمکاران ندارم شایدبااعلام جدول کاربران این ماه ونحوه امتیازدهی تاثیربسزایی درعملکردکاری من دراین تالارداشته باشدفعلا"نمی دونم بایدراسخون نتایج رواعلام کنه باتمام اینکه تالارگفتگورودوست دارم امامجبورم درصورت اعلام راسخون که تغییری باماه گذشته نداشته باشه تالارتونوترک کنم ویافعالیتم رابطورچشمگیری به حداقل برسانم من دراین ماه تعریف ازخودم نباشه نهایت تلاش خودموکردم حالافقط منتظراعلام نتایج می مونم .باتشکر
سلام و تشکر
مدیر گرامی متوجه نشدم. رفع مشکلی که حدس می زنم (احتمالا امتیاز در نظر گرفته شده در این تالار به حساب کاربری شما افزوده نشده) با مسئولین است و به مدیرای تالار ربطی ندارد. شما خودتون امتیازات کاربران برتر را اضافه می کنید یا تنها پیشنهادشو ارسال می کنید؟ هر آنچه لازم بوده از طرف بنده و همکار گرامی انجام شده و مابقی یا سوء تفاهمیه که برای شما یا مسئولین پیش آمده یا شایدم واقعا امتیازی که حقتون بوده افزوده نشده. در هر صورت منتظر پاسخ واضح از طرف شما هستم و انشاالله فردا این مطالب را به مسئول محترم انجمن ها ارجاع می دهم تا رفع مشکل کنند.
در ضمن حضور کاربران افتخاریست اما آنجا که همکاری از سر اجبار یا اکراه باشد، هیچ لطفی ندارد.
موفق باشید.