پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
شنبه 8 مهر 1391 5:15 PMبا سلام
سرکار منتظر یه سوال برای بنده پیش اومد
چرا تاپیک چرا خانم های زیبا با مردهای بدقیافه ازدواج می کنند؟ ویژه کردید ؟؟؟
جناب نیکبخت با ایجاد این تاپیک مخالف بودند ؟؟؟
از نظر من که ارزش ویژه شدن رو نداشت
ببخشید میشه در کار بقیه دخالت نکنید جناب prompetدرست میگن خیلی دخالت میکنید لطفا این کار خودتون رو درست کنید وگرنه اختلافات زیاد میشه درضم نظر شما اصلا مهم نیست... .
سلام خدمت دوست عزیزم
خواهش میکنم !!! اما نمیشه
شما آزاد هستید که از تاپیکتون دفاع کنید اما حق ندارید مثل دوستتون به بنده توهین کنید
البته از این واژه ی دخالتتون خیلی ناراحت شدم ولی مهم نیست و به احترام در کنار هم بودنمون میبخشم
جناب promet خواهشا خودتون مطرح کنید این تاپیک ارزش ویژه شدن رو داشت ؟؟؟
چه موضوع مهمی در این تاپیک مطرح شده ؟؟؟ قرار است کدامیک از مشکلات فردی و اجتماعی را پاسخگو باشد ؟؟؟ آِیا واقعا دغدغه ی خیلی بزرگی در بین نوجوانان است و برای آنان مشکلی ایجاد کرده است ؟؟؟
باز هم خدمت شما و دوست گرامیتون عرض میکنم که بنده به هیچ عنوان اجازه ی دخالت در اموری رو که به من مرتبط نیست رو نمیدم و نخواهم داد و تا برگشت جناب نیکبخت در مدیریت تالار گفتگوی آزاد و اقتصاد ایشان و سرکار منتظر را هر چند شاید تمایلی نداشته باشند اما یاری رسانی میکنم .
در ضمن یاد آور میشوم که در حال حاضر نظر سرکار منتظر و اینجانب در اولویت قرار دارد
راستی نکنه بازم ناراحت بودید و پست زدید آخه سری قبل به عرضتون رسوندم که دستور مدیریت رو از جناب نیکبخت گرفتم و شما از من معذرت خواهی کردید اما بازم دوباره ....................
بنده بخاطر همین که اختلافات زیاد نشه معذرت خواهی کردم اما دلیل نمیشه که شما اینو به عنوان یه سوژه استفاده کنید بازم میگم اصلا نمیخوام یه کاربرمعمولی مثل خودم و بقیه به پست ها نظر بده و اظهار نظر کنه.ان شاالله جناب نیکبخت هرچه زودتر برگردند و مشکلات حل بشه .