سلام

نیکبخت عزیز اگر موافق باشید مهلت شرکت در تاپیکها را نهایتا 15 روزه کنیم، هم شور و شوق کاربران بالاتر میره و تاپیکهای جدید هم زود به زود جایگزین قبلی ها می شود.

بابت پیشنهادتان به روابط عمومی برای مدیریت من در تالار گفتگوی آزاد و همکاری با شما ممنونم

هر چند تا راسخون هست شما مدیر من هستید و الان هم بدون مشورت و نظر شما هیچکاری را سر خود انجام نخواهم داد

اگر موافق باشید در امضای خودم مدیریت این تالار را نیز اضافه کنم

اگر موافق باشید این تاپیک را نیز ویژه کنیم: يك جمله زيبا براي خدا بنويسيد

با تشکر

سلام و خدا قوت مدیر گرانقدر راسخونی

بنده آمادگی واگذاری کامل مدیریت تالار را داشتم اما موافقت نشد. البته مدت زمان حضورم (در آینده) کم می شود؛  طی روزهای آینده بخاطر جابجایی و عدم دسترسی به اینترنت، به احتمال خیلی زیاد امکان دسترسی به سایت و تالار را نداشته باشم (عدم حضور)، خواهشا شما و سایر راسخونی ها این تالار را تنها نگذارید.

در مورد امضا نیازی به گفتنش نبود، حتما این کار را انجام دهید. نظر شما برای بنده کاملا مورد قبول است و هر طور صلاح می دونید در رابطه با تاپیک های ویژه و مهلت زمان مشارکتشون اقدام فرمائید. بنظرم یکبار مسئول محترم انجمن ها می فرمودند که خیلی تاپیکها را ویژه ویژه نکنید که امتیازات سایتمون را تموم کنید!!! 

بیزحمت اجازه ایجاد تاپیک در غیر از زیر تالارها را ندهید. اجازه ایجاد تاپیکهای خبری و غیر مرتبط با گفتگو و تعامل را ندهید. تاپیک "یه نظرسنجی در مورد فروشگاه" در صورت مشارکت خوب، بعد از انتقال به مکان اصلی آن، ویژه ویژه فرمائید. 

اگر امکان دارد در تاپیک امتیازات، برای هر ماه مجددا امتیازات را دسته بندی کنید تا پرامتیازترین آن ماه مشخص گردد. این جدول به عنوان یک پست (برای هر ماه یک پست مجزا) در ادامه تاپیک جداول امتیازات، بسیار لازم است.

موفق و راسخونی باشید.