پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
یک شنبه 19 شهریور 1391 4:39 PMسلام
ببخشید نمیدونم شما متوجه منظور من نشدید یا من از این نوشته ها چیزی را نگرفتم!
مگر مشارکت مجدد کاربران و تصور اینکه با مشارکت امتیاز میگیرند اشکالی دارد!؟ اتفاقاً به نظرم مشوق و محرک خوبی بود!
بعدش من ربط سیستم جستجو به موضوع مطرح کرده خود را نفهمیدم!
اگر امکان داره یکم شفاف سازی بفرمایید.تشکر
سلام مجدد.
بعد از امتیازبندی و ارائه جدول امتیازات، امکان بررسی مجدد وجود ندارد. در واقع مهلت مشخصی برای تاپیک های ویژه ویژه در نظر گرفته می شود و طی این مدت (تا زمانی که امتیاز بندی نشدند) امکان مشارکت امتیازی وجود دارد و بعد از آن مشارکت هیچ ایرادی ندارد اما امتیاز تشویقی (50 امتیاز) ندارد. ممکن است کاربرانی به صرف امتیاز در آن تاپیک مشارکت کنند، و بعد ادعا شود که چون ویژه ویژه بوده باید 50 امتیاز آنها اضافه شود!! برای پیشگیری از بروز چنین ایراداتی، بعد از تمام شدن زمان، این گونه تاپیک ها را به حالت عادی برمی گردانیم یا حداقل از لیست تاپیک هایویژه ویژه خارجشون می سازیم.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
موفق باشید.
سلام
آهان تازه متوجه منظورتون شدم.
اما خب برای اینکار به نظرم یه راه حل مناسبی است و آن اینکه در همان تاپیک که جدول امتیازات است با رنگ مشخص و خاص و فونت درشت تذکری در این خصوص بدهید و اتمام حجت کنید که اگر کسی بعد از دادن امتیازات پست گذاشت دیگه امتیاز ویژه به آن تعلق نمیگیرد. بعد از این اتمام حجت به راحتی میتوانید لینک تاپیک های امتیاز داده شده را قرار دهید تا کاربرانی که بعداً مراجعه میکنند بفهمند که این امتیازات مربوط به چه تاپیکی بوده و چه مواردی در آن نوشته شده.