ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ وارد ﭘﻨﺠﺮه ‪ Dial-up Networking‬ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ و روي آﯾﮑﻮﻧﻬﺎي ﺗﻤﺎس ﺧﻮد ﮐﻠﯿﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﭘﻨﺠﺮه اي ﻇﺎﻫﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد ﮐﻪ اﮔﺮ ,‪Username‬‬
‫‪ Password‬و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺷﻤﺎره ﺗﻠﻔﻦ را وارد ﮐﻨﯿﻢ و ﺑﻌﺪ دﮐﻤﻪ ‪ Connect‬را ﻓﺸﺎر دﻫﯿﻢ، ﺗﻤﺎس ﺑﺎ اﯾﻨﺘﺮﻧﺖ از ﻃﺮﯾﻖ ﺧﻂ ﺗﻠﻔﻦ ﺑﺮﻗﺮار ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ و ﺑﻌﺪ از اوﻟﯿﻦ‬
‫ﺗﻤﺎس ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ آﻣﯿﺰ، ‪ Username‬در اﯾﻦ ﭘﻨﺠﺮه ﺛﺒﺖ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ و ﺑﺮاي ﺗﻤﺎس ﻣﺠﺪد دﯾﮕﺮ اﺣﺘﯿﺎﺟﯽ ﺑﻪ وارد ﮐﺮدن ﻣﺠﺪد ‪ Username‬ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ . اﻟﺒﺘﻪ اﯾﻦ‬
‫ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻋﯿﺒﯽ ﮐﻪ دارد اﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺎرﺑﺮان دﯾﮕﺮ ﻣﺘﻮﺟﻪ ‪ Username‬ﻣﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ .‬
‫ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮر ﺟﻬﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮي از ﺛﺒﺖ ﺷﺪن ‪ ,Username‬دﺳﺘﻮر زﯾﺮ را ﺑﺎ ﻣﻘﺪار 1 ﺑﻪ ﮐﺎر ﺑﺒﺮﯾﺪ .‬
‫ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻋﺎﻣﻞ : ‪2000 - XP‬‬
‫ﻣﺴﯿﺮ : ‪HKEY_Local_Machine\System\Currentcontealset\Services\Rasman\Parameters‬‬
‫ﻧﻮع : ‪String Value‬‬
‫دﺳﺘﻮر : ‪DisableSavePassword‬‬
‫ﻣﻘﺪار : 1‬
‫ﺗﻮﺟﻪ : ﺟﻬﺖ ﺑﺎزﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ اوﻟﯿﻪ، دﺳﺘﻮر را از ﻣﺴﯿﺮ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪه ﺧﺎرج ﮐﻨﯿﺪ‬