پاسخ به:کتاب کلید اسرار
جمعه 1 بهمن 1389 10:11 AMچند رهنود برای ساختن عبارات تأکیدی هدف دار:
1- عبارات تأکیدی مثبت هستند.
2- از به کار بردن کلمه «نه» در عبارات تأکیدی خودداری کنید.
3- عبارات تأکیدی باید به زمان حال باشند. (باور دارید که از قبل انجام شده اند.)
4- عبارات تأکیدی نسبتاً کوتاه هستند.
5- عبارات تأکیدی خاص هستند.
6- عبارات تأکیدی خود را به صورت « من در حال ........ هستم.» یا « ما در حال ....... هستیم.» بنویسید.
7- در عبارات تأکیدی افعال عملی به کار ببرید. ( وقتی عبارات تأکیدی را می گویید باید آن را حس کنید)
8- عبارات تأکیدی فردی هستند ( عبارت تأکیدی را برای وضع خودتان بسازید نه دیگران)
در اینجا نمونه هایی از عبارات تأکیدی هدف دار آمده اند:
- من احساس نشاط و سرزندگی می کنم که در این روز زیبای زمستانی در حال اسکی کردن به سمت پایین کوه هستم.
- من احساس افتخار می کنم برای این که ایستاده ام و به خانه ام می نگرم که به ساخت آن کمک کرده ام و استفاده انسانی از آن می شود.
- من با هیجان به سفارش هایی که برای محصولات جدیدم به اینترنت سرازیر می شوند نگاه می کنم.
- من احساس افتخار می کنم از اینکه به عنوان شاگرد اول با امتیازات ویژه فارغ التحصیل می شوم.
- من به اطرافم و به صورت بچه هایی که به آن ها کمک می کنم می نگرم و بسیار خوشحالم از اینکه زندگی آنان را تغییر داده ام.
من شکرگزارم که یک خبر خیلی خوب دیگر مبنی بر سلامتی ام از پزشک معالجم دریافت کرده ام.
- من احساس آرامش و سپاسگزاری می کنم که اینجا در ساحل هاوایی نشسته ام و پاهایم را در شن های گرم فروبرده ام در حالیکه گرمای خورشید را روی صورتم حس می کنم.
- من بسیار هیجان زده ام از این که باز هم چک دیگری به دستم رسیده است.
- من با خوشحالی در حال تماشای خانواده ام هستم که در حال خندیدن و بازی در برف هستند.
- من با لذت در حال راندن اتومبیل بنز آخرین سیستم جدید خود در بزرگراه هستم.
- من به طور مؤثری در حال در میان گذاشتن نیازها و خواسته هایم با خانواده ام هستم.
- احساس لذت و رضایت می کنم در حالیکه عاشقانه به چشم های عشقم خیره شده ام.
- من با خوشبختی در حال قدم گذاشتن به خانه رؤیایی جدید خود هستم.
چیزی که تعیین کننده میزان موفقیت و خوشبختی شماست چیزی نیست که وجود دارد یا وجود ندارد بلکه آن چیزی است که شما خود را بر حقیقی بودن آن متقاعد نموده اید.
عبارات تأکیدی قدرتمندی بسازید که باورهای مثبت شما را تقویت و نجواهای دورنی شما را با جمله ای مثبت قدرتمند جایگزین کنند. همچنان که عبارات تأکیدی هدف دار خود را که می نویسید لیست آرزوهایتان را ببینید و طبق آن بنویسید.
چگونه از عبارات تأکیدی استفاده کنید؟
1- حداقل روزی سه بار جملات تأکیدی خود را تکرار کنید.
2- بیشتر آن هایی که مهم تر است را تکرار کنید تا عمیق تر شود.
3- اگر ممکن است بلند تکرار کنید اگر نه در ذهن بگویید.
4- چشمان خود را ببندید و خود را همان طور که در جمله توصیف می کنید تجسم کنید صحنه را طوری ببینید انگار که در واقعیت اتفاق می افتد.
5- صداها را بشنوید تصاویر را ببینید حضور افراد را تصور کنید که کلمات شوق و تبریکشان را می شنوید.
6- به حسی برسید که با به دست آمدن این هدف تجربه می کنید هر چه احساسات شما قوی تر باشد تأثیر قدرتمندتری خواهد داشت. کل این جریان را با تمام عبارات تأکیدی خود تکرار کنید شاید بخواهید هر روز 20 بار عبارات خود را بر کاغذی یادداشت کنید تا ملکه ذهنتان شوند. این راه قدرتمند دیگرای برای کمک کردن آن ها بر ذهن ناخودآگاه است.
ما چیزی هستیم که مداوماً انجام می دهیم پس برتری عمل نیست بلکه یک عادت است. با تکرار و تصور عبارات به این صورت باعث تأثیر هرچه بیشتر آن ها می شوید. قانون جذب به انرژی افکار تصاویر و حس هایی که با هر عبارت تأکیدی به وجود می آیند پاسخ می دهد و ذهن ناخودآگاه با ذخیره اعتقادات جدید و برخورد با آن ها به عنوان حقیقت جواب خواهد داد به خاطر داشته باشید که ذهن ناخودآگاه فرق بین واقعیت و آنچه به طور زنده تصور می شود را نمی داند.
اگر به هنگام گفتن عبارت تأکیدی پاسخ های محدود کننده و منفی مانند بدبینی و شک و تردید ظاهر شوند شاید به یکی از روش های رها کردن در فصل سه اشاره کردیم احتیاج داشته باشید. همچنین عبارت تأکیدی جدیدی بسازید که متضاد هر کدام از افکار منفی باشند و این را به برنامه روزانه خود اضافه کنید.
سعی کنید هر روز عبارت تأکیدی را استفاده کنید و به آن متعهد باشید. بگذارید عادت مشخص شما شوند و انتظار انجامش باشید. این طور ما از طریق تکرار و حس کردن از اول برنامه ریزی می کنیم. شدت احساسی که در حال استفاده از عبارت تأکیدی دارید شدت جذب را مشخص می کند با هر عبارت تأکیدی در واقع اعتقاداتتان را در مورد خودتان و دنیایی که در زندگی می کند از نو برنامه ریزی می کنید. آنچه ذهن شما بر آن متمرکز است چیزی است که عاقبت به آن تبدیل می شوید.