وریا غفوری: دعوت نشدنم به تیم ملی سلیقه ای است نه فنی!
یک شنبه 26 دی 1400 11:02 AMوریا غفوری: دعوت نشدنم به تیم ملی سلیقه ای است نه فنی!
وریا غفوری می گوید ثبات، اعتماد و اتحاد رمز موفقیت استقلال است.
به گزارش طرفداری، مصاحبه وریا غفوری را می خوانید:
استقلال در نیمفصل اول لیگ بیست و یکم نتایج درخشانی به دست آورد و در نهایت عنوان قهرمانی را کسب کرد. میخواهم از نیمفصلی که گذشت صحبت کنی و اینکه چگونه توانستید در صدر جدول قرار بگیرید و چه مسائلی در رقم خوردن این اتفاق نقش داشتند؟
فکر میکنم حضور مصطفی آجورلو به عنوان مدیرعامل هم نقش ویژهای در شکلگیری این آرامش داشت.
در روزهای اخیر برخی از بازیکنان تیم رقیب در مصاحبههایی تأکید کردهاند که به قهرمان نیمفصل جام نمیدهند. این صحبتها قهرمانی شما را زیر سؤال نمیبرد؟
حتماً میدانید که تیم شما و نتایج آن زیر ذرهبین قرار دارد. از این نمیترسید که برای استقلال حاشیهای ایجاد شود و تیم را از روند کنونی خارج کند؟
فرهاد مجیدی در صحبتهای خود همیشه تأکید کرده کهوریا غفوری جام را در پایان فصل روی سر خواهد برد. خودت چقدر به رقم خوردن این اتفاق امید داری؟
دوست دارم نظرت را درباره حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا بدانم. فکر میکنی مقصر اصلی در این اتفاق چه کسی یا چه ارگانی است؟
در سالهایی که پرسپولیس عنوان قهرمانی را کسب میکرد، همیشه در فضای مجازی این شایعه وجود داشت که وزیر ورزش پرسپولیسی است و از این تیم حمایت میکند. حالا که دولت تغییر کرده و استقلال به صدر جدول رسیده، این بار هواداران تیم رقیب معتقدند که وزیر ورزش استقلالی است و از شما حمایت میکند. این نوشتهها اذیتتان نمیکند؟
منظور شما زمین تمرین و مسائل مالی است؟
با این شرایط، آیا ربط دادن قهرمانی شما به وزیر، قضیه را لوث نمیکند و تلاشهای شما را کماثر جلوه نمیدهد؟
وضعیت مصدومیت تو به کجا رسید؟
در مورد تیم ملی هم دوست دارم صحبت کنی.
اما یک بار برای همیشه بگو که چرا دعوت نمیشوی، حتی در روزهایی که یکی از بازیکنان خوب لیگ هستی.
یک بار هم گفتند سن و سال وریا بالاست و میخواهند بازیکنی برای سالهای آینده تیم ملی بسازند.