پاسخ به:✅من رای می دهم زیرا :.....
چهارشنبه 12 خرداد 1400 12:03 PMبه نظرتون میشه چند نفر انتخابی رو بکنن و بگن مردم شما بایستی از اینا انتخاب کنین؟؟؟
و این معنیش آزادی میشه؟
با اینکه همین حضرات در 8 سال پیش نفری رو صلاحیت دادن که این بلا رو سر مردم اورده تو این هشت سال...
خدا خودش به داد مردمان سرزمین من برسه که جز خودش کسی به فکر حال دل بنده هاش نیس
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیشنهاد می کنم یه پست وِیژه شما بزنن، با این عنوان من رای ن می دهم زیرا ...
یه سری به حرفای منافقان و دشمنان در باب انتخابات بزنید و نیز به سخنان دلسوزان اسلام و انقلاب بخصوص حضرت روح الله ره و حضرت آقا روحی فداه هم نگاهی کنید
شباهت حرف بعضی ها یا بعضی ها جالبه!؟
حضرت آقا، ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
من عرض میکنم که هر کسی به ایران علاقهمند است [باید رأی بدهد]. قبلها هم ما این را عرض کردهایم، حالا هم تکرار میکنیم؛ ممکن است یکی، از شخص این حقیر خوشش نیاید، خب نیاید عیبی ندارد، [امّا] ایران را، کشورش را دوست دارد یا نه؟ [پس] باید در انتخابات شرکت کند. هر کسی که امنیّت کشور را دوست دارد، هر کسی که حل شدن مشکلات کشور را دوست دارد، هر کسی که گردش نخبگانیِ صحیح را در کشور دوست دارد باید در انتخابات شرکت کند؛ همه باید شرکت کنند. البتّه بنده مطمئنّم که افراد مؤمن و انقلابی و علاقهمند به سرنوشت انقلاب، با انگیزهی بیشتری شرکت میکنند امّا آن کسانی هم که انگیزهی انقلابی ندارند، انگیزهی دینی ندارند، خب کشورشان را که دوست دارند؛ اینها هم باید در انتخابات شرکت کنند.
این فصل الخطاب ماست
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon