سيد مجيد حجازي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به اهميت توليد نرم‌افزار‌هاي مذهبي گفت: ازآن جا كه روزگار معاصر، روزگار رسانه و عصر ارتباطات است، بايد فرهنگ ناب اسلامى و معارف والاى توحيدى در شكل و قالب‌هاى امروزي و با زبانى كارآمد در اختيار همگان قرار بگيرد.
وي افزود: سرعت تبادل اطلاعات، سهولت دستيابى به آنها و حجم فراوان مطالب از ويژگى‌هاى فضاى مجازى اينترنت و نيز تلفن‌هاى همراه است كه ضرورت بهره‌ورى از آنها را دو چندان مى‌سازد.
مسئول موسسه مبين ادامه داد: بر اين اساس و به انگيزه نشر فرهنگ سرشار الهى اسلام، مؤسسه مبين به همت و تلاش افراد نيكوكار بنياد نهاده شد تا در اين مسير گامى هر چند كوتاه در حد توان بردارد.
حجازي از توليد نرم‌افزار صحيفه سجاديه خبر داد و خاطرنشان كرد: اين نرم افزار كه همراه با صوت است در دست توليد قرار دارد و همانند ديگر نرم‌افزارهاي موسسه مبين بر روي سايت اين موسسه قرار مي‌گيرد و كاربران مي‌توانند به صورت رايگان از آن استفاده كنند.
مسئول موسسه مبين با بيان زمان بهره‌برداري از اين نرم‌افزار ابراز داشت: اين نرم‌افزار در سه زبان عربي، فارسي و انگليسي است كه تاكنون 90 درصد آن تكميل شده و تا يك ماه آينده در اختيار علاقه‌مندان قرار مي‌گيرد.
وي با اشاره به ديگر فعاليت‌هاي اين موسسه اذعان داشت: موسسه مبين موبايل اقدام به توليد نرم‌افزار فارسي و عربي مفاتيح‌الجنان در بردارنده تمام مفاتيح و ملحقات آن كرده كه هم اكنون در اختيار كاربران قرار گرفته است.
حجازي از توليد نرم‌افزار قرآن كريم در آينده خبر داد و تصريح كرد: همچنين توليد نرم‌افزار قران كريم با امكانات ويژه از ديگر برنامه‌هاي در نظر گرفته شده در اين موسسه است كه در آينده در اختيار كاربران قرار مي‌گيرد.