پاسخ به:آشنائي با آخر الزمان
دوشنبه 18 آذر 1398 8:14 PMشباهت به نوح:
نوح شيخالانبيا: از امام صادق و امام هادي عليهما السلام روايت است كه حضرت نوح عليهالسلام دوهزارو پانصد سال عمر كرد.
و حضرت قائم عليهالسلام شيخالاوصياء است؛ (بنا به روايت كافي)، در نيمه شعبان سال دويستوپنجاه و پنج هجري متولد شد. 401
پس عمر آن حضرت تاكنون –روز يكشنبه دهم ذيالقعدهالحرام سال هزاروسيصدوسي يك هجري-هزار و هشتادويكسال و پنج روز ميشود.
و از امام زينالعابدين عليهالسلام روايت است كه فرمود:
در قائم روشي از آدم و نوح هست و آن طول عمر ميباشد… 402
تمام اين خبر گذشت.
نوح زمين را با سخن خود از كافرين پاك كرد و گفت:
پروردگارا بر روي زمين ديارالبشري از كافران قرار نده. 403
قائم نيز زمين را با شمشير از لوث وجود كافرين پاك ميگرداند تا جائيكه هيچ اثري از آنها باقي نماند –چنانكه گذشت- فلبث فيهم الف سنه الا خمسين عاما فاخذهم الطوفان و هم ظالمون.
قائم نيز از اول امامتش تاكنون صبر كرده، و نميدانم تا كي صبر خواهد كرد. هر كه از نوح تخلف جست هلاك شد.
هر كه از قائم تخلف جويد نيز هلاك ميشود –چنانكه در حديث آمده-. 404
فرج نوح و اصحابش را خداوند آنقدر به تأخير انداخت تا اينكه بيشتر معتقدين به آن حضر از او برگشتند.
فرج قائم را نيز خداون آنقدر به تأخير مياندازد كه بيشتر معتقدين به آن حضرت از او برميگردند – چنانكه در حديثي از امام عسكري عليهالسلام آمده است-.405
ادريس به ظهور نوح بشارت داد!
و بظهور قائم، خداوند تعالي فرشتگان را بشارت داد و پيغمبر و امامان عليهمالسلام و بلكه پيغمبران گذشته ظهورش را بشارت دادند –كه اگر بخواهيم آنها را ذكر كنيم كتاب طولاني ميشود-.
نداهاي نوح به شرق و غرب عالم ميرسيد و اين يكي از معجزات آن حضرت بود –چنانكه در كتاب زبده التصانيف آمده-.
قائم عليهالسلام نيز هنگام ظهور بين ركن و مقام ميايستد و فريادي برميآورد و ميگويد: اي نقبا و سرداران من و اي خواص من، و اي كساني كه خداوند پيش از ظهور، آنان را بر روي زمين براي ياري من ذخيره كرده، با خواست و رغبت بسوي من آييد. پس صداي آن حضرت عليهالسلام به آنها ميرسد در حاليكه در محرابها و بر فرشها و رختخوابهايشان باشند، و با يك فرياد هم صداي او را ميشنوند –هر يك از آنها به گوشش ميرسد- و به سوي آن صداها اجابت ميكنند، و يك چشم بر هم زدن نميگذرد كه همگي بين ركن و مقام قرار ميگيرند.
اين معني در حديث مفضل از امام صادق عليهالسلام آمده است.