شهید علیرضا حاجی بابایی

 

نام شهید : علیرضا حاجي بابايي

 نام پدر :جلال

محل تولد : همدان

    تاريخ تولد : 15/1/1335

 محل شهادت : شرق بصره

تاريخ شهادت : 24/4/1361

 سن : 26

هدايت نه چيزي است كه بتوان در مردم دميد، كه هدايت موهبتي است خدايي و آنان كه در راه خدا بكوشند خدايشان هدايت مي‌كند.

 

ايمان به الله و جذب در رسالت پيامبر و نگرش در راه فرو رفتن در اعماق معجزة قرآن، و كشيده شدن به صراط مستقيم و فريادهاي پياپي مجريان اين پيام در طول زمان و قيام خونين آنان عليه دست‌اندركاران ريا و نفاق و مولود نامباركشان ظلم و استكبار، و رهبري پيامبر گونة امام خميني(ره) انسان را برآن مي‌دارد كه منيّت خود را در اعماق درياي هواها جاگذاشته و روح پاكِ خدايي خود را به موج عظيم «اِنّالِلَّهِ وَ اِنّا اِليهِ راجِعُونَ» بسپاريد،«كه قرآن فرمود:«وَ الَّذينَ جاهَدُوا فيها لَنَهْدِينَّهُمْ سُبُلَنا»

 

خدا بر او منّت هدايت مي‌نهد و صراط مستقيم بر او ارزاني مي‌دارد. او مي‌رود و در هرگام ، خويشتنش محوترمي‌شود تا استقرار عدل را در حكومت خدا برزمين ترسيم ‌نمايد. از پيچ و خم اين رود طويل نمي‌هراسد كه مسير را تشخيص داده و هدف را شناخته و به معبودش راهنمايي مي‌گردد.

 

به اميد آن روز كه در قربان گاه شهادت، تن را فداي اسلام و ارزش‌هاي آن كنم، به اميد آن روز كه چندان دور نيست !

 

تنها شما را سفارشي دارم كه آن هشدار است ! هشدار ره سپردن به سوي الله است. پس بكوشيد تا خدا سو شويد و از دالان تنگ دنيا با صلابت و آگاهي گذر كنيد و در اين راه، هم جهت با امام و همسفر با قافلة جهت يافتة او به سوي خدا گرديد كه در اين راه شهيد و شاهد بودن در صراط الله، جاويد گشتن است . مبادا در دخمة كور اين دالان در خواب غفلت فرو رويد كه نابودي بر شما لبخند خواهد زد.