1. عدس:

تنها نصف پیمانه از عدس می‌تواند 10 گرم پروتئین و 6 گرم فیبر به همراه ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها وارد بدن کند. همین امر باعث شده است که عدس یک منبع گیاهی عالی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن باشد. برای اینکه عدس طعم بهتری داشته باشد می‌توانید آن را در روغن زیتون کمی تفت دهید یا ترکیب زیر را امتحان کنید:

  • یک قاشق غذاخوری از سرکه بالزامیک
  • یک دوم قاشق چایخوری سیر خرد یا له شده
  • یک قاشق چایخوری خردل
  • یک قاشق چایخوری آب لیمو
  • یک قاشق چایخوری ادویه هندی