امروز با ما همراه باشید تا شما را با روش پخت سوپ میگو و سبزیجات آشنا کنیم. این سوپ، طعمی متفاوت داشته و بسیار پرخاصیت است. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

 

مواد لازم:

 

میگوی پاک شده و آب پز شده: 450 گرم

سیر رنده شده: 2 حبه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

روغن: 2 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

هویج خرد شده: 2 عدد متوسط

سیب زمینی خرد شده: 2 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ی قرمز رنگ خرد شده: نصف پیمانه

پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط

کرفس خرد شده: 1 ساقه

فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

آب: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

ظرف مناسبی را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن می‌ریزیم.

 

پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم و وقتی کمی طلایی رنگ شد، سیر را به آن اضافه می‌کنیم. سپس هویج، سیب زمینی، فلفل دلمه و کرفس خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

 

به مقداری که روی مواد پوشانده شود، به آن آب اضافه می‌کنیم. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، رب گوجه را به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا جا بیفتد.

 

در پایان، میگو را به سوپ افزوده و پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا میگو طعم مواد سوپ را به خود بگیرد. حرارت را خاموش می‌کنیم و سوپ را در ظرف مناسبی ریخته و سرو می‌کنیم.