وب گردی (شنبه 1396/03/20)
شنبه 20 خرداد 1396 8:51 PMپاسدار محافظ مجلس چگونه به شهادت رسید؟/ ساخت سریعترین خودروی زرهی دنیا در چین +عکس/ بلایی که رونالدو بر سر یکجوان آورد+عکس
در این بسته خبری، گلچینی از پربازدیدترین اخبار گروه وبگردی را مشاهده میکنید.
- اسلحه های تروریست ها و ماموران امنیت در حادثه تروریستی مجلس و حرم امام(ره) چه بود؟
نکته جالب دیگر در این عملیات، سلاحی بود که در دست یک فرمانده ارشد سپاه مشاهده شد. AKS-۷۴U از جمله سلاح هایی است که برای اولین بار در ایران به صورت رسمی دیده می شود.
- بلایی که رونالدو بر سر یکجوان آورد+عکس
رونالدو مدل موی عجیب خود در جام جهانی 2002 را بر روی سر نوجوانی اسپانیایی پیاده کرد.
- ارتباط بین خوردن «تخم مرغ» و قد کودکان
به گفته محققان، خوردن روزانه یک تخم مرغ به شکل قابل توجهی موجب افزایش رشد و کاهش کوتاه قدی تا ۴۷ درصد در کودکان می شود.
- پاسدار محافظ مجلس چگونه به شهادت رسید؟
برادر شهید جواد تیموری می گوید: جواد می گفت یک نفر آمده بود جلوی در مجلس، خیلی به مسئولین اعتراض داشت. آمده بود جلو و داد و بیداد می کرد. من جلو رفته بودم تا او را آرام کنم.
- آخرین ذکر روحانی شهید حادثه مجلس +عکس
شهید سید مهدی تقوی از رزمندگان تخریبچی لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) و از فعالان جامعه قرآنی کشور بود که بر اثر حمله تروریستی صبح امروز در مجلس شورای اسلامی به شهادت رسید.
- ساخت سریعترین خودروی زرهی دنیا در چین+ عکس
چین یک نمونه از خودروی زرهی آب و خاک ساخته که حداکثر سرعت آن ۵۰ کیلومتر برساعت است. این خودروی زرهی در صورت تجاری سازی، سریعترین خودروی زرهی آب و خاک دنیا خواهد شد.
- پوتین قابلیت سپر موشکی آمریکا را زیر سوال برد
ولادیمیر پوتین در مصاحبه با اولیور استون کارگردان سرشناس آمریکایی کارآیی و قابلیت سپرهای دفاع موشکی آمریکا را زیر سوال برده است.
- پدیده مانسون از دوشنبه وارد کشور می شود
کارشناس هواشناسی برای کشور تا اواسط هفته جوی آرام پیش بینی کرد.
- با این خوراکی از حملات قلبی پیشگیری کنید
یک تحقیق جدید نشان می دهد که قند طبیعی موجود در عسل می تواند از ابتلا به حملات قلبی پیشگیری کند.
- وحشت صهیونیستها از عکسهای حاج قاسم در مرز عراق و سوریه
به فاصله کمتر از دو روز از حمله گماشته های امریکا، اسراییل و سعودی به تهران، اتفاقی افتاده که می تواند کمر محور تروریسم در منطقه را بشکند.
انتهای پیام/