پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 7:33 PMصحیفه نور جلد 13 صفحه 171
شما را من می شناسم نمی خواهم اسمتان را هی ببرم، سر جایتان بنشینید، آدم بشوید
وقتی یک ملت در یک امر اسلامی همدست شدند، هیچ قدرتی نمی تواند آنها را عقب بزند
در این راهپیمائی که روز تاسوعا و عاشورا می شود باید توجه بکنید، دو نکته را من بگویم: یکی اینکه راهپیمائی، عزاداری را از شما نگیرد، عزاداری کنید و با عزاداری راه بروید، همه با هم مجتمع بشوید به عزاداری. وقتی کلمه راهپیمائی پیش می آید خیال نکنید که معنایش این است که عزاداری نمی خواهیم، ما از همین اسلام و مظاهر اسلام و شهدای اسلام می توانیم کارهایمان را انجام بدهیم والا نه توپ ما و نه تانک ما مقابله با تانک و توپ آمریکا ندارد، شوروی ندارد. ما یک ملتی می خواهیم که برای اسلام همدست بشوند و مطمئن باشید که وقتی یک ملت در یک امر اسلامی همدست شدند که چنانچه می بینید شدند، هیچ قدرتی نمی تواند شما را عقب بزند، آنها هم این معنا را فهمیده اند و می بینند که خوب، یکی از اشخاص، یکی از گروه هایی که نقشی دارد در این امر و نقش بزرگی دارد، روحانی است. از اولی که این انقلاب پیدا شد تا حالا یک دستجات روشنفکر و قلمداری، آنهایی که قلم هایشان و نطق هایشان و گفتارهایشان بر ضد اسلام است و یا خودشان نمی دانند و یا دانسته این کار را می کنند، از اول این مسأله را می گفتند که روحانیون بروند یک کار دیگری بکنند، ماها هم می رویم سراغ چیز، همین ماهایی که، مملکت اسلام را دو دستی می خواهند تقدیم کنند به آنهایی که ارباب هایشان هستند یا آنهایی که به خیال خودشان برای ما مفید هستند. آقا مملکت اسلام از اول 15 خرداد تا حالا بیشتر از صد هزار جمعیت از آن کشته شده است و بیشتر از صد هزار معلول ما الان داریم، اینها برای چه معلول شده اند؟ برای چه کشته شده اند؟ برای نفت بوده است؟ آدم برای نفت خودش را می کشد؟ برای خانه بوده است؟ برای ارزانی بوده است؟ خوب، ما از تظاهرات مردم باید اینها را بفهمیم، همه می گفتند ما اسلام را می خواهیم. اگر اسلام نبود، نه نفت می توانست هیچ کاری بکند و نه سایر چیزها، مگر مردم می شود جوان هایشان را بدهد برای نفت؟ می شود جوانشان را بدهند برای خانه؟ الان که شما در جبهه های جنگ هستید و ارتشی های ما که خداوند نصرتشان بدهند در مراکز فعال هستند، الان کی هست که دارد از آنها پشتیبانی می کند؟ آن زن هایی که برای شما نان پزد و آن مردمی که برای شما پول می دهد و آن مردمی که برای شما ذخیره می دهد و آنقدر چیزها را می فرستد، همین مردم مسلمانند، شما ببینید در تلویزیونتان که یک زنی که ده تا تخم مرغ آورده، دارد می آورد دهد همین را، یک بچه ای که ده تومان دارد این را می دهد، اینها برای چه اینها را می دهند اینها برای اسلام است، برای کشور اسلامی است، چطور شماها هیچ کاری نمی کنید، اینهایی که هی نق می زنند چه می کنند؟ چه غلطی می کنند؟ کدام از اینها رفته است در جبهه؟ این نقشه است، شمایی که الان انشاء الله وارد می شوید در ارتش و در جهات بالای ارتش، این نقشه را توجه بکنید، شما که افسر هستید، این نکته ها را باید توجه بکنید که می خواهند شما را از مردم جدا کنند، روحانیون را هم از
صحیفه نور جلد 13 صفحه 172
مردم جدا کنند، مردم وقتی که نه قدرت روحانی دارند و نه قدرت عرض بکنم که اسلحه ای دارند یک کاری بکنند، یک کودتایی بکنند، تمام کنند قضیه را، مسأله این است.
این روزنامه ها نمی فهمند یا فهمیده عمل می کنند، چرا باید این روزنامه ها دامن بزنند به اینطور اختلافات، اختلافی که اشخاصی چیز می کنند طرح ریزی اش را می کنند که اگر این اشخاص پیش ببرند، نه تو روزنامه نگار را و نه آن رئیس روزنامه را نخواهند گذاشت، تمامتان را از بین خواهند برد، آقا نقشه است، شما را به بازی گرفته اند، روزنامه ها را به بازی گرفته اند، جبهه ها را به بازی گرفته اند، نقشه است که شماها را از هم جدا کنند، دولت را از ملت، ملت را از دولت، رئیس جمهور را از مردم، مردم را از او، حالا به تدریج. آن روزی که دست شان برسد، اول کسی که در دولتی ها کشته می شود همین رئیس جمهور است، چشم هایتان را باز کنید، همین رؤسای ارتش است، همان رؤسای روحانی است و بعد هم می آیند حساب احزاب را، آنهایی که با آنها موافقند نه، آنها که اهلاً و سهلا و آنهایی که با آنها مخالف هستند حساب آنها را هم می کشند، بازار هم دستش اسلحه از دستش افتاد کاری دیگر از او نمی آید، نه روحانی است که همه را مجتمع کند و نه ارتشی است که بتواند جلوگیری کند. بیدار بشوید! چرا اینقدر خوابید! ای سران! چرا اینقدر خوابید؟ چرا چشم هایتان را باز نمی کنید؟ هر که، هر جا صحبت می کند، به ضد هم صحبت می کند. هر جا می نویسد به ضد هم می نویسد. باید بیدار بشویم ما، اگر خدای نخواسته جدا کردند روحانی را از ملت، جدا کردند ارتشی را از ملت و هر کدام را علیحده کردند و آنطورها که می خواهند انجام بدهند کردند، ارتش را منحلش بکنند به واسطه یک تبلیغاتی، روحانی را کنار بزنند و منزوی کنند به واسطه یک تبلیغاتی، اگر یک همچو کاری بکنند، دیگر نه بازاری او کاری می آید که انجام بدهد و نه دانشگاهی، تا شما با هم مجتمع هستید، تا با هم هستید می توانید کار بکنید. یکی از مثل های دیگری که در بین مردم هست باید عرض بکنم، یک کسی که خواست، یک پدری که می خواست بمیرد، چند تا پسر داشت، هفت، هشت تا پسر داشت، خواست شان، یک چوب هایی هم تهیه کرده بود، یکی از این چوب ها را داد گفت این را بشکن، شکستش، دو تا را گذاشت پهلو هم گفت اینها را هم بشکن، شکستش، بعد آن 7،8 تایی که به عدد بچه هایش بود پهلو هم گذاشت گفت اینها را بشکن، هر چه زور زد نشکست، گفت شما عددتان به عدد این چوب هاست، اگر یکی یکی باشید، شکسته می شوید اگر دو تایتان یک طرف و چهارتایتان یک طرف باشد، شکسته می شوید اگر همه تان با هم باشید مثل این چوب ها که همه با هم باشند، هیچ کس نمی تواند بشکند شما را. اگر روحانی تنها باشد، می شکنندش، اگر ارتشی تنها باشد، می شکنندش، اگر مردم تنها باشند، می شکنند آنها را، آنی که آسیب بردار نیست آنی است که همه قوا با هم باشند، حرفش را می زنند و عملش بر خلافش است، هر کدام صحبت می کنند، از اتحاد صحبت می کنند، لکن در عمل، این عمل را انجام نمی دهند، چه شده شما را؟ پیروز شدید؟ شمایی که الان لشگر کفر بر شما حمله کرده، شمایی که الان در سوسنگرد آن بساط را دارید، در آبادان آن بساط را دارید، در اهواز آن بساط را دارید، نباید به خودتان بیائید که دیگر توی روزنامه تان این غلطها را نکنند؟ روزنامه ها می خواهند
صحیفه نور جلد 13 صفحه 173
که من یک وقت صدایم در بیاید؟ یک روزنامه به طرفداری آن طرف، یک روزنامه به طرفداری آن جمله. آخر شما مسلمانید، مسلمان باید با هم باشد، اعتقاد به خدا دارید، اعتقاد به اسلام دارید، اعتقاد به معاد دارید، چرا جلوی روزنامه ها را نمی گیرید؟ مکرر من گفته ام به آنها، چرا نمی گیرند جلوی روزنامه ها را؟ من بگیرم جلویش را؟ چرا جلوی دهن هایشان را نمی گیرند؟ چرا جلوی قلم هایشان را گیرند؟ در یک همچو مشکلی که ما الان داریم، شما هم باید به جان هم بیفتید؟
من امید این را دارم که شما جوان ها و جوان های ایران و همه قشرهای ملت الا یک دسته ای که امیدی دیگر از آنها نیست اینها با هم مجتمع بشوند و همین طوری که الان اکثر مردم بلکه درصد نود مردم یا بیشتر الان وفادار هستند به جمهوری اسلامی و به اسلام و من امید این را دارم که اشخاصی که از این کارهای خیلی ناجور و خیلی پست دست بردارند و همه مشغول بشوند برای اسلام کار بکنند، اگر همه با هم مجتمع باشید، اگر سران همه با هم مجتمع باشند، ایراد نگیرند به هم، آن به او اشکال کند، او به او اشکال کند در یک همچو موردی، در یک همچو موقعی که ما داریم، کارها هم همه اصلاح می شود، و امیدوارم که خداوند هدایت کند همه ما را و همه شما را و همه ملت ما را و انشاءالله تعالی پیروز باشید. و شما همه برای خدا انشاء الله عمل کنید، همه تان با هم باشید، پشت و پناه هم باشید، ملت خوب است، ملت یک ملت روشنی است، یک ملت خوبی است، شماها هم همه با هم مجتمع بشوید،
دولت و ملت، ارکان دولت، رئیس جمهورش، نخست وزیرش مجلسش، همه اینها با هم مجتمع بشوند و در یک همچو موقع خطیری که همه گرفتار پیروز بشوند، نه نخست وزیری باقی می ماند و نه رئیس جمهوری باقی می ماند و نه مجلسی باقی می ماند و نه روحانی باقی ماند و نه بازاری، باید با هم باشید تا اینکه کار را پیش ببرید، اگر هر کدام علیحده، علیحده و هر کس دلش می خواهد یک جایی یک اجتماعی بکند و یک تظاهری بکند و یک حرف مفتی بزند به اسمی که خودش برای همان آدمی که تظاهر می کند، اول او را می کشند. آنهایی که تظاهرات می کنند، آنهایی که الان در این موقعی که جنگ هست در ایران و همه نوامیس مسلمین در خطر است و همه حیثیات مسلمین در خطر است امروز شلوغکاری می کنند و اجتماع می کنند و نطق می کنند و حرف مفت می زنند اگر آنها غلبه بکنند، پدر خود شما را اول در آورند، یک قدری بیدار بشوید، یک قدری توجه کنید به مسائل، اینقدر تو سر هم نزنید، اینقدر به هم نپرید.
اگر کسی شعارهای باطل خواست بدهد، با قوت او را بکوبید
انشاء الله روز عاشورا که جمعیت بیرون بیاید، مراسم تعزیه حسین سلام الله علیه باید با قوت خودش باشد و در راهپیمائی ها همه اش مراسم امام حسین (علیه السلام) باشد و اگر کسی شعارهای باطل خواست بدهد، با قوت او را بکوبید و نگذارید یک شعارهای باطل بدهند، خود مردم مأمورند، تکلیف اسلامی شان این است که اگر یک کسی شعار علیه کسی، علیه کسی، برای کسی، برای تفرقه انداختن بیاید، خود مردم مأمورند که آن را بگیرند و تحویل به مراکز، که باید بدهند، بدهند. من از خدای تبارک
صحیفه نور جلد 13 صفحه 174
و تعالی خواهانم که خداوند همه ما را بیدار کند. اینهائی که هر کدامشان دیگری را متهم کنند و غلط دارند رفتار می کنند، بیدار کند اینها را اینهایی که سران اسلام را دارند می شکنند خدا بیدارشان کند. اینهایی که می خواهند تفرقه بیندازند بین صفوف مسلمین، خداوند بیدارشان کند. خداوند انشاء الله به همه شما نصرت بدهد و شما برادران عزیزی که الان از دانشکده بیرون آمدید و می خواهید بروید به محل کارتان، خداوند به شما نصرت عنایت کند. شما عزیزان ملت هستید شما پاسدارهای ملت هستید و ملت با شماست، امروز از هیچ نترسید برای اینکه سابق ملت و شما جدای از هم بودید و الان بحمدالله همه با هم هستید و همه در یک جبهه هستید و من وقتی که نگاه می کنم به تلویزیون که نشان می دهند آنهایی که برای همین ارتش و برای همین سپاه پاسداران و برای همه اینهایی که در جبهه هستند زحمت می کشند، زن ها، مردها، بچه ها، پیرمردها، من این را به فال نیک می گیرم که اجتماع است با هم و شما پیروز هستید انشاء الله. اسلام انشاء الله پیروز است. خداوند همه شما را حفظ کند و با سلامت و صحت وارد بشوید به این جنگی که بین اسلام و کفر است و امیدوارم که آن کسانی هم که در جبهه ها هستند با قدرت و با قوت و با قدرت اسلامی به جبهه ها بروند و امیدوارم که آن لشگر بازیخورده عراق هم که آمده اند و برای غیر مسلمین، به ضد مسلمین دارند عمل می کنند، آنها هم بیدار بشوند و دست از این کاری که بر خلاف قرآن، اسلام است و بر خلاف اسلام است و بر خلاف مصالح اسلام است، بر خلاف پیغمبر اسلام است، دست بردارند و خداوند همه شما را پیروز و موفق کند.