پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 10:03 PMبیانات امام خمینی در دیدار با سفیر تونس در ایران
تاریخ: 1358/02/05
مسلمین می توانند تحت لوای اسلام بالاترین قدرت را در دنیا به دست بیاورند
بسم الله الرحمن الرحیم
من از تلگراف رئیس شما تشکر می کنم و از عواطف شما و ملت شما شکرگزارم. من امیدوارم که همه ملت های اسلامی و همه دولت های اسلامی به خود آیند و تفرقه ها و هواهای نفسانی و اغراض شخصیه را کنار بگذارند و تحت لوای اسلام و قرآن مجتمع شوند و در این اجتماع قدرتی مافوق قدرت های موجود در عالم را به دست بیاورند. مسلمین قریب یک میلیارد جمعیت دارند و مخازن بزرگ در اختیار آنهاست و صحراهای بسیار وسیع در اختیار آنهاست و مع الاسف برای اینکه نتوانستند تفاهم بین خودشان حاصل کنند و دست های خیانتکار نگذاشته است وحدت کلمه پیدا شود، خزائن آنها را بردند و بر آنها سلطه و حکومت پیدا کردند.
شما دیدید که جمعیت سی و پنج میلیونی که در مقابل یک میلیارد چیزی نیست و با نداشتن هیچ ابزار جنگی در دست، به واسطه قدرت ایمان و به اتکاء قرآن و اسلام، بر این قدرت شیطانی که پشت سر او قدرت های بزرگتر شیطانی بود غلبه کرد و دست آنها را از مخازن ایران قطع کرد. اگر همه ملت ها و دولت های اسلامی اغراض شخصیه را کنار بگذارند و همه با هم به اسلام رو بیاورند و تحت لوای لااله الاالله باشند قدرت اول را در دنیا احراز می کنند، برای اینکه معنویت اسلام کمک آنهاست و خدای تبارک و تعالی پشتیبان.
ملت با کلید اسلام وایمان بزرگترین سدها را شکست
و ما با این قدرت ایمان که همه اقشار ملت ما با هم فریاد اسلام را زدند پیروز شدیم نه با عدد وعده، ما هیچ نداشتیم و آنها همه سلاح ها را، لکن ما مسلح به سلاح ایمان بودیم و ملت ما آرزوی شهادت می کردند مثل اصحاب رسول الله در صدر اسلام، همان ها که با عده کم امپراطوری های بزرگ را شکست دادند ما هم با یک عده کم و با نداشتن ساز و برگ جنگی یک امپراطوری دو هزار و پانصد ساله جبار را با پشتیبانی ابرقدرت ها از او، شکستیم و شکست دادیم و این سد بزرگ را از پیش پای ملت خود برداشتیم و البته مشکلات زیادی برای ما به جا گذاشتند، نقیصه های زیادی، خرابی های زیادی به جای خود گذاشتند و ما وارث این خرابی ها هستیم،لکن آن هم با قدرت ایمان و پشتیبانی
صحیفه نور جلد 6 صفحه 88
اسلام مشکلات را حل خواهیم کرد. و من امید آن دارم که ملت های مسلم و دولت های مسلم توجه کنند و این رمز پیروزی که برای ایران حاصل شده است به آن توجه کنند و انشاءالله این رمز را، کلید را، همه در دست بگیرند و اسلام را در همه جا گسترش دهند.
از خدای تبارک و تعالی عظمت اسلام و مسلمین و عظمت قرآن را خواستارم. ابلاغ سلام من را به دولت و ملت و رئیس خودتان بکنید.