پاسخ به:آیا میدانید مذهبی
جمعه 18 فروردین 1396 8:06 PM
حضرت امام موسی بن جعفر (علیهما السلام) فرمود: روز قیامت، بر عرش خداوند چهار نفر از اوّلین
و چهار نفر از آخرین خواهند بود. چهار نفر از اوّلین، عبارتند از : حضرات نوح، ابراهیم، موسی و عیسی
(علیهم السلام)، و چهار نفر از آخرین عبارتند از : محمّد و علی و حسین و حسین (علیهم السلام).
سپس این مجلس توسعه داده میشود و هرکس قبور ائمه اطهار (علیهم السلام) را زیارت کرده باشد،
در کنار ما خواهد نشست.
حضرت امام رضا علیه السلام فرمود: هر امام، عهدی بر گردن دوست داران و شیعیانش دارد، و از لوازم
وفای به عهد و ادای حقّ ائمّه خود، زیارت مرقد ایشان است. پس هرکس با رغبت به زیارت ایشان برود
و به آنچه آوردهاند، تصدیق کند، امامانش روز قیامت از وی شفاعت خواهند کرد.
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلم) فرمود: هرکس مرا یا یکی از ذرّیّه مرا زیارت کند،
روز قیامت او را زیارت می کنم و او را از ترس های آن روز رهایی می بخشم.
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلم) فرمود: عده ای قبور شما اهل بیت (علیهم السلام) را زیارت
خواهند کرد و به این کار، برکت طلب می کنند. حقّی است بر من که روز قیامت نزد آنها بیایم و ایشان را از
ترس های بزرگ روز قیامت که به واسطه گناهانشان است، رهایی بخشم و خداوند آنها را در بهشت
ساکن می نماید.
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلم) به حسین بن علیّ (علیهما السلام) فرمود: هرکس برادرت
را در حال حیات و ممات زیارت کند، بر عهده من است که روز قیامت او را زیارت کنم، و از گناهانش
رهایی بخشم، و او را داخل بهشت کنم.
رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلم) فرمود: هر کس حسن بن علی (علیهما السلام) را در بقیع زیارت
کند، روزی که قدم ها بر صراط می لغزند، قدم او بر صراط استوار خواهد بود.
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلم) فرمود: ای علی! هرکس دو پسرت را در حال حیات یا بعد از
مماتشان زیارت کند، ضمانت می کنم که روز قیامت، وی را از ترس ها و سختی های آن روز نجات بخشم
و با من در درجه من قرار گیرد.(
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلم) به حسن بن علی (علیهما السلام) فرمود: عدهای تو را به منظور
نیکی و صله با من، زیارت می کنند، پس روز قیامت، آنها را در موقف زیارت می کنم، و بازوان آنها را می گیرم،
و از ترسها و سختیهای آن روز نجات می دهم.
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلم) به حسین بن علی (علیهما السلام) فرمود: هرکس برادرت را بعد
از موتش، زیارت کند، به بهشت می رود.
حضرت صادق علیه السلام فرمود: هرکس پدرم را زیارت کند، بهشت برای او خواهد بود، و هرکس این عمل
را با بی رغبتی ترک کند، روز حسرت، حسرت خواهد خورد.
حضرت امام صادق علیه السلام فرمود: هرکس مرا زیارت کند، گناهانش آمرزیده می شود و فقیر نمی میرد.
حضرت امام حسن عسکری علیه السلام فرمود: هرکس امام صادق علیه السلام را زیارت کند، از (درد)
چشم شکایت نمی کند، و بیماری طولانی مدّت به او نمی رسد، و مبتلا (به بیماری) از دنیا نمی رود.