پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
جمعه 15 بهمن 1395 7:39 AMسلام خداجونم .....
ببخشید اگه خیلی مزاحمت میشم آخه این دل کوچیک من خیلی تند تند برات تنگ میشه , بی تابی می کنه و ....
خدایا زندگی رو دوست دارم چون هدیه ایست که تو به من دادی . دلم میخواد از این هدیه باارزش خیلی خوب استفاده کنم اما نمیدونم چه قدر تونستم این هدفم رو به واقعیت تبدیل کنم !!
خدا جونم من از آینده خبر ندارم اما به آینده خیلی امیدوارم . همین که به این ایمان دارم که اونی که اون بالاست صلاح ما رو می خواد و با تدبیر خودش همه چیز رو اداره میکنه , دلم قرص میشه و خیالم راحت .
پیش خودم میگم خدایی که دیروز هواتو داشته و امروز هم در کنار تو هست فردا نیز تو رو رها نخواهد کرد , پس نگران فردا نباش ... تو فقط زندگی کن ... فقط عاشق باش ... عاشق خدا , عاشق زندگی و حتی گرفتاری ها و درد سر هاش ,عاشق آدما , پرنده ها , گلا و عاشق هر چیزی که بهت شوق زندگی بده و انگیزه ادامه دادن .
از غصه ها و سختی های زندگی نمی ترسم و از اونا فرار هم نمی کنم چون هر چیزی که منو نکشه و از بین نبره منو قوی تر میکنه و در نهایت ذره ذره به تو نزدیک تر میشم .
خدا جونم بهم فهم و توانایی و بینشی بده که اگر حکمت اتفاقایی رو که برام میفته نفهمیدم اونو بپذیرم و هم چنان امیدوار به زندگی عاشقانه ای که تو همه چیز اونی ادامه بدم و لب به شکایت باز نکنم ....
خدایا خیلییییییییییییییی دوست دارم فقط همین ....