مواد لازم

 


برگ اسفناج خرد شده -  4 لیوان


تخم مرغ -  6 عدد


پیازچه -  2 عدد


سیر - 2 حبه


شیر - 2 قاشق غذاخوری


پنیر پارمیزان رنده شده –یک چهارم لیوان

 

پنیر خامه ای  - نصف پیمانه


طرز تهیه

داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس اسفناج ، سیر و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود و آب اضافه اسفناج کشیده شود. داخل کاسه ای تخم مرغ ها ، پنیر پارمیزان ، شیر ، نمک و فلفل را بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را روی اسفناج ها بریزید و پخش کنید.مقداری پنیر خامه ای روی کوکوی اسفناج بریزید ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تخم مرغ خودش را بگیرد سپس برش بزنید و سرو کنید.