افراد موفق سوالات بهتری می پرسند و در نتیجه ان  پاسخ ها و راه حل های بهتری می یابند

انتونی رابینز

🔴تحلیل و توصیه کاربردی

✅قدرت سوال همچون قدرت #لیزر است با همان برندگی و نیرو
#کیفیت سوال میزان نیروی نهفته در آن را مشخص می کند 
زیرا سوالات بهتر بلافاصله ذهن را بر حقیقت و ریشه ها و راه حل ها متمرکز می کند و بیشترین عملکرد ذهنی را موجب می شود 
☘️نخستین فرق بین انسان های موفق و ناموفق در همین موضوع است افراد موفق سوالات بهتری می پرسند و در نتیجه ذهن را بر حقیقت موضوع متمرکز می کنند مثلاَ در ابتدای قرن 20 ام خیلی ها می خواستند اتومبیل تولید  کنند امّا موفق نشدند
ولی هنری فورد وضعیت اقتصادی خوبی نداشت و خانواده فقیری داشت امّا آرزو داشت  بتواند اتومبیل تولید کند 
سوال اش این بودم چگونه می توانیم اتومبیل مورد نظرم را تولید کنم؟ 
چه راه هایی وجود دارد؟ چه راههایی را باید خودم بیابم؟
☘️به نظر من #تفکر چیزی غیر از پرسیدن و پاسخ دادن نیست 
به همین دلیل است هرچه کیفیت سوالات ات در موقعیت های مختلف زندگی و کار و در برخورد با مسائل و مشکلات و محدودیت ها و فرصت ها بهتر باشد به پاسخ ها و راه حل های بهتری می رسی
☘️ارزشی  که از بازتاب روابط با خود و دیگران دریافت می کنیم بستگی به این دارد که چقدر توانسته باشیم سوالات #بهتری بپرسیم
☘️مثلاَ آدم ضعیفی که در زندگی اش مشکل دارد ممکن است سوالاتی مشابه این موارد طرح   کند 
چرا من اینقدر بدشانس ام ؟ چرا من اینقدر مسئله دارم؟
چرا مشکلات ما تمامی ندارد؟چرا همش من؟ مگر من چه گناهی کردم؟
با این سوالات خود را در یک کوچه بن بست گیر می اندازد ذهن اش در پاسخ او به جای اینکه سراغ  راه حل ها برود و برای چاره گشایی متمرکز شود بر ناکامی ها ، گرفتاری ها ، شکست ها و خاطرات بد تمرکز می کند و تصاویر آنها را یکی پس از دیگری فرامی خواند و جلو چشم فرد  حاضر می کند
چنین فردی  شاهکاری که با این سوالات اش می کند این است که #احساس ناتوانی بیشتری می کند و ناامیدی و درماندگی بیشتری را تجربه می کند 
☘️امّا یک آدم قوی اگر با مشکلی مواجه شود اعم از خانوادگی ، شغلی ، روابط
ممکن است این سوالات را بکئد
این مشکل از چه چیزی یا چیزهایی ناشی می شود ؟
چه راه حل هایی برای آن وجود دارد؟ دیگران در چنین مشکلاتی چه راه حل هایی را بکار گرفته و موفق شده اند 
نقش من در حل این مشکل چیست؟
چگونه می توانم این مشکل را مدیریت کنم؟
برای حل مشکل از نظر فکری و عملی از چه کسانی می توانم استفاده کنم 
چگونه می توانم این مشکل را حل کنم؟

✅جمع بندی
قدرت تفکر خود را با طرح سوالات #راهگشا نه سوالات #محدود کننده افزایش دهید و نیروی لیزرگونه سوالات را برای افزایش کیفیت فکری و عملی تان به خدمت گیرید 
و با طرح سوالات #ابتکاری که #ذهن خود و مخاطبین تان  را متوجه #کشف علت های اصلی  و #راه حل های بهتری  کنید
از این تکنیک می توانید برای  حل مشکلات شغلی ، خانوادگی ، روابط و.... به خوبی بهره گیرید و برای استفاده بهتر از منابع ، امکانات و فرصت ها استفاده کنید و به نتایج بهتری دست یابید.