نقل قول sayyed13737373

به 5 تا پاسخ دهید. تشکر

سفر کربلا یا زیارت حضرت زینب؟هر دو.

می گویند که احترام به سادات واجب است؟دیدگاه شما نسبت به این صحبت چیست با توجه به این که ساداتی به راه های انحرافی کشیده شده اند و نام سادات را خراب کرده اند؟بله.

والا چی بگم.........متاسفانه این افراد خیلی زیادن......که اینگونه افراد هدفشون هم جز ضربه زدن به اسلام و.....چیزیه دیگه ایی نیست.

دوست داشتید جز سادات بودید؟چرا؟والا.......چی بگم از یه نظر بله.از یه نظر نه.احساس میکنم سادات مسئولیتشون نسبت به افراد عادی خیلی سختتره......یعنی خیلی باید مراقب افکار و رفتار خودشون باشن تا افراد عادی.!////از نظر عشق و محبت به ائمه هم بله دوست داشتم باشم.

وظیفه سادات خیلی سنگین هستش. یکی از این وظایف رو شرح بدهید؟همین مراقبت از افکار و رفتار و اعمالشون و سنگینی اون نسبت به افراد عادی شاید مهم ترین وظیفه اشون باشه.

اگر قرار باشد امام زمان (عج) را ببینید(ان شا الله نصیب همه بشود) و ایشان را بشناسید چه چیزی بهشون می فرمایید؟ (چیزی که تو دلتون هست روبفرمایین و نه اون چیزیو که سالهاست تو گوشتون می گویند)نمیدونم.خیلی سخته.............شاید همین عذر خواهی بابت انجام خیلی از کارامون باشه.

چطور می شود امام زمان (عج) 313 یار نداشته باشد؟ این همه مرجع و عالم داشته ایم؟ آیا می توان گفت 313 یار با خصوصیات خاص و نه در یک تخصص؟

هر شخصی به یکی از معصومین بیشتر دوستی دارد و خواستشو از ایشون می خواد( مثلا سادات نسبت به مادرشون حضرت فاطمه (س) یک حال و هوای دیگری دارند) شما با کدوم یک از معصومین این دوستیتون زیاده؟ بهتره این طور بپرسم از کدوم یک از معصومین بیشترین درخواستتون را دارید؟امام رضا.حضرت معصومه.امام جواد

بعضا مشاهده می شود که مردم نسبت به روحانیونی که در راس امور و دارای منصب بالایی هستند تهمت هایی می زنند. نظر شما چی هستش در این رابطه؟ با گرفتن منصب های بالا توسط روحانیون موافق هستید؟بله زیاد شنیدم.............من علت خیلی از این حرفا رو هم بد جلوه دادن چهره ی روحانیت از منظر همین افرادی که قسمت بالا خدمتتون عرض کردم هستش.بله خیلی زیاد

اگر قرار به انتخاب شغلی بود کدام یک را انتخاب می کردید؟پرستار.معلم

معلم دینی؛ پزشک؛ پرستار؛ معلم ابتدایی؛ خلبان؛ راننده؛ مهندس معدن