پاسخ به:اخبار کوتاه
یک شنبه 11 بهمن 1394 8:02 AM
ایسنا- رحیمپورنمایندۀ ویژه دراموردریای خزر وزارت خارجه با رشید مردوف، وزیرخارجه ترکمنستان ملاقات کردند وهمکاریهای دوجانبه و منطقهای دو کشور در زمینههای مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
فارس- سید محمد حسینی وزیر ارشاد سابق اظهار کرد: اگر همه ثروت وزرای دولت دهم را در یک کفه ترازو بگذارند و در کفه دیگر ثروت یکی از وزرای کنونی را آن وقت ببینند کدام کفه سنگین تر است؟
ایلنا- شورای نگهبان روز گذشته اعلام کرد که طرح اصلاح موادی از قانون آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی با توجه به اصلاحات انجام شده مغایر با موازین شرع و قانون اساسی نیست.
ایلنا- فرماندهان و کارکنان فرماندهی حفاظت سپاه در آستانه فرارسیدن ایام ا... دهه فجر با حضور در حرم امام خمینی(ره) با آرمانهای بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، تجدید میثاق کردند.
تسنیم- در مراسم رونمایی از سامانه «مجلسنما» (پویش ملی شفافیت داوطلبانه نامزدهای مجلس) ،سایت اطلاعات مربوط به اموال،هزینه ها و ... نامزدهای انتخابات مجلس توسط دانشجویان دانشگاه شریف راهاندازی شد.