من ویندوز ایکس پی رو مثال زدم برادر

اقا اصن نه حرف من نه حرف شما ؛ تشریف ببیرد customer support در سایت رسمی nvidia بپرسید ببینید چی بهتون میگن ! اصلا اولویت نصب مطرح نیست اخه ! لطفا دلیل منطقی بیارین !

من خودم حرف شمارو امتحان کردم رو سیستم دوستم ؛ اصلا مشکلی پیش نیومد در صورتی که اینتل رو اول نصب کردم ! حداقل اگه بازهم رو حرفتون هستین ، دقیقا پروسه بک گراند رو شرح دهید که بتونم قانع بشم ( منظورم مراحل نصب نیستااا ، اتفاقاتی که رویه سیستم میفته ) .

و صد البته جواب ندادن شخص دلیل نمیشه مشکلشون حل شده یا حداقل از راه شما حل شده ! خوشحال میشم اگه پروسه‌ی ویندوز رو در راستایه این اتفاق واسم توضیح بدین تا منم یه چیزی یاد بگیرم .

با تشکر فراوان

با سلام مجدد

این مشکل هیشه به وجود نمی آید یعنی برای تمامی کسانی که دو نوع کارت گرافیک روی سیستم دارند چه آنبرد باشد و یا خارجی وجود ندارد و خیلی کم اتفاق می افتد .

بنده روی حرفم کاملا هستم و اصلا نگران نباشید برایتان کاملا شرح میدهم .

بحث اولویت مطرح نیست که مثلا حتما باید یک درایور را اول نصب کرد من برای این مسائل را به طور کلی شرح نمیدهم چون گاهی نیازی نیست منظور بنده از اولویت این است که گاهی سیستم وقتی یک کارت گرافیک را از یک شرکت نصب میکنیم برای نصب کارت گرافیک بعدی از شرکت دیگر ارور میدهد که شما یک کارت گرافیکی دیگری روی سیستم نصب دارید و اجازه نصب کارت گرافیک بعدی را نمیدهد و یا پس از نصب اجازه استفاده از حداکثر توان گرافیک را به شما نمیدهد که یا باید به صورت دستی کارت گرافیک قبلی را غیر فعال کنید و یا اول کارت گرافیک دیگری را نصب کنید و بعد درایور گرافیک قبلی را .

منظور بنده از اولویت این بوده است نه این که حتما باید یک کارت گرافیک زودتر و یا دیر تر آن یکی نصب شود و این را هم بگویم این مشکل روی چند تا از آپدیت های خاص به وجود می آمده و خیلی کم مشکل ساز هست و با آپدیت های جدید این مشکل وجود ندارد.

بدون شک اگر کسی دنبال حل مشکل خودش باشد به مدام انجمن سر میزند و اگر هم مشکلش برطرف نشده باشد باز سوالات دیگری مطرح میکند .

باز هم اگر سوالی داشتید بنده درخدمتم