باسلام،ضمن قبولی طاعات وعبادات شمادراین شب های باقیمانده پیشنهادمی شودیک وقتی واسه دورهمی شب تاسحربذارندآبجی برخوار،هماهنگی آقای بمانی باخودم

سلام خسته نباشید:

پیشنهاد شما بزرگوار را من خیلی وقت دادم.مورد استقبال اهالی  اتاق قرار نگرفت...لذا سکوت کردیم...

این رمضان سریعترین رمضانی بود که من احساس کردم چقدر زود رفت...در محل تبلیغ من .استقبال مردمی نسبتا کم بود...تعداد روزه گیران بسیار کم بود...اهل مسجد و قدیم های مسجد به مسجد سر هم نزدند...خیلی عجیب بود ...جالب بود افراد جدیدیتری در شب های قدر آمده بودند...انگار یک بیماری لدتر تز کرونا بعد از کرونا آمده است که حسابی یقیه دین را گرفته و انگار همه دنبال این بودند تا فاصله بین خدا و خودمان را بیشتر کنیم...اگر چه دلیل آن را مسائل اقتصادی میدانیم...اما به نظر میاد..دروغی بزرگ و راهی طولانی و سختی را انتخاب کردهایم...که خدا مگر نجاتمان بدهد...چیزی تغییر نکرده...با همهی مشکلاتی که داریم....این ایمان ضعیف ماست که اینقدر راحت روزه خواری میکنیم...و همه چیز را به حکومت و سیستم نظام نسبت می دهیم....به جرات میگم..کسسانیکه روزه خواری کردند و من دیدم...نه اینکه سفره آنها کوچک نشده بود...بلکه وضعیت اقتصادی بهتری هم نسبت به سال های قبل داشتند....حقیقت امر این است همه چیز نسبی است...نظام تاثیر گذار در عقاید بوده است...ولی آیا همه چیز را در محضر خداوند می توانیم به سیستم نظام ارجاع دهیم...البته اعتراف میکنم که فقر بی ایمانی می آورد...اگر چه ین حرف نسبی است نه کلی.....ولی آیا سگ پرستی و بی حجابی با ماشین های لاکچری هم فقر می آورد...

اینها به کنار...سوال من این است چرا متدین ها و نمازگزاران قبلی و روزه داران سابق...نه روزه گرفتند...نه مسجد امدند...به نظرتون عیب کار کجاست؟..